Légiósok: Gruborovics tizenegyese kimaradt, kiestek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.17. 20:35
Gruborovics Tamás kihagyta tizenegyesét új csapata, a KTP Finn Kupa-mérkőzésének tizenegyespárharcában, s együttese kiesett másodosztályú riválisa otthonában. Balázs Benjámin nem játszott a Teplice cseh bajnokiján.

Gruborovics Tamás kezdőként végigjátszotta új csapata, a KTP (Kotkan Työväen Palloilijat, másképpen KooTeePee) Finn Kupa-mérkőzését kedden. Élvonalbeli klubja a kupa 4. fordulójában csatlakozott a sorozathoz, és a másodosztályú MP (Mikkelin Palloilijat) vendégeként lépett pályára.Gruborovics Tamás kezdőként végigjátszotta új csapata, a KTP (Kotkan Työväen Palloilijat, másképpen KooTeePee) Finn Kupa-mérkőzését kedden. Élvonalbeli klubja a kupa 4. fordulójában csatlakozott a sorozathoz, és a másodosztályú MP (Mikkelin Palloilijat) vendégeként lépett pályára.

Gól nélküli rendes játékidő után a hosszabbításban a hazaiak szereztek vezetést, majd Gruborovicsék a térfélcsere után két perc alatt fordítottak, de volt válasza az MP-nek is. Tizenegyesekre került sor, a KTP-nél Gruborovics vállalta el az elsőt, de lövése kimaradt. Az ellenfél is hibázott, majd a következő körökben már csak egy tizenegyes maradt ki, Ilari Äijälä, Gruborovics csapattársa hibázott, így 4–2-nél az ötödikre oda sem kellett állni, továbbjutott az MP.

A cseh élvonalban Balázs Benjámin kispados volt a Slováckóhoz látogató Teplicében, de nem kapott lehetőséget. Csapata kétszer is vezetett, a vége 2–2 lett. A korábbi debreceni, nyíregyházi és kecskeméti légiós, Eugene Salami a 84. percig játszott a Teplicében, csapata 2–1-es vezetésénél cserélték le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik