Dinamo: elakadtak a tárgyalások - Dzsudzsák csak a nyáron vált?

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2015.01.22. 07:20
null
Dzsudzsák Balázs téli klubváltásának esélye csökkent (Fotó: Imago)
A Dinamo Moszkvát erősítő Dzsudzsák Balázs menedzsere, Vörösbaranyi József a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elárulta, a magyar válogatott szélső iránt komolyan érdeklődő klubbal elakadtak a tárgyalások, és bár semmi sem zárható ki, úgy tűnik, a legértékesebb magyar labdarúgó klubváltására a nyárig várni kell.

 

– Oroszországban marad Dzsudzsák Balázs, vagy még a télen csapatot vált?
– Téved, aki azt gondolja, naponta ezen agyalunk – mondta Vörösbaranyi József, a futballista ügynöke. – Balázs már többször nyilatkozott arról, hogy szeretne valamelyik topbajnokságban futballozni, de azt is hozzátette, jól érzi magát a Dinamónál. Mostanában többször is szóba került közöttünk, hogy ha jó idényt produkál, nyáron nagyon jó esélye lesz a váltásra, de valamit azért nem szabad figyelmen kívül hagyni: a Dinamo áll az Európa-ligában, versenyben van a bajnoki címért, és ha a céljait eléri, nyilván meg akarja tartani a húzóembereit.

– Mi igaz abból, hogy a Lazio konkrét ajánlatot tett a szélsőért? Beszélt a római klub képviselőivel?
– Dzsudzsák Balázsnak december harmincegyedikéig érvényes a moszkvai megállapodása, ha valaki komolyan gondolja a megszerzését, az érdeklődik nálunk, de értelemszerűen felveszi a kapcsolatot a Dinamóval is. Én senkivel sem beszéltem a Laziótól, és jelen pillanatban nem is tudok konkrét megkeresésről beszámolni. A közelmúltban egyetlen komoly érdeklődés volt – csapatot és országot se kérdezzen –, de elakadtak a tárgyalások.

– Mennyi esélyt lát egy esetleges januári átigazolásra?
– Semmi sem zárható ki, de úgy hiszem, a nyárra tolódik ki a váltás. Ugyanakkor a Dinamónál már tettek rá utalást, hogy szeretnének a hosszabbításról tárgyalni, és ha a klub jó ajánlatot tesz, a hosszabbítás is opció lehet. De az is biztos, ha Balázs az őszihez hasonlóan teljesít, érdeklődőkből sem lesz hiány.

– A jelenkor legismertebb magyar labdarúgója decemberben volt huszonnyolc esztendős. Mekkora realitása van annak, hogy látjuk őt még a német, az angol, a spanyol vagy az olasz bajnokságban futballozni?
– Dzsudzsák Balázs az említett bajnokságok bármelyikében megállná a helyét, de meg kell küzdenie azért, hogy a lehetőségből valóság legyen. Mindenki láthatja, az igazolni akaró klubok nem elsősorban magyar játékosok megszerzésében gondolkodnak, más nemzetek futballistái előnyt élveznek velünk szemben. Noha az átigazolásnak több összetevője is van, látok esélyt a váltásra, dolgozunk rajta, hogy valóság legyen belőle.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, DZSUDZSÁK MILYEN GYAKRAN BESZÉL MENEDZSERÉVEL, VALAMINT HOGY VÖRÖSBARANYI ÜGYFELEI KÖZÜL EDDIG KIK VÁLTOTTAK KLUBOT A TÉLI ÁTIGAZOLÁSI IDŐSZAKBAN, KERESSE A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik