Légiósok: jönnek az ajánlatok Lovrencsicsért, aki távozhat

Vágólapra másolva!
2014.05.09. 00:13
null
Lovrencsics több csapat figyelmét is felkeltette
A lengyel labdarúgó-bajnokságban szereplő Lech Poznan a nyáron minden bizonnyal elengedi néhány kulcsjátékosát, köztük a magyar válogatott Lovrencsics Gergőt. A lengyel klub alelnöke, Piotr Rutkowski elmondása szerint több klub is ajánlatot tett a középpályásért.

„Érdekes ajánlatokat kaptunk Lukasz Teodorczykért és Lovrencsics Gergőért, komoly érdeklődés van irántuk" – mondta Rutkowski a bulgarska.pl-nek.

Úgy tűnik, a Lombard Pápától 2012-ben szerződtetett játékos megfelelő ajánlat esetén távozhat a nyáron.

„Rengeteget fejlődött két év alatt a Lechnél, és most van az ideális korban – mondta Lovrencsicsről Rutkowski. – Ha távozni akar, nem akadályozzuk meg őt ebben, és segítünk neki megtalálni a megfelelő klubot. Hamarosan leülünk egyeztetni a menedzserével, és bízunk benne, hogy mindenki számára megfelelő döntés fog születni."

A százezer euróért szerződtetett játékos értéke a becslések szerint mára a tízszeresére nőtt, a lengyelek büszkék rá, hogy a kezük alatt ennyit fejlődött a játékos. A Lechnél már a nyári igazolásokat és Lovrencsics utódját keresik.

„Gergő esete jól mutatja, hogy milyen remek felderítőhálózatunk van. A játékosok számára vonzó ajánlatot kínálunk, hiszen itt fejlődhetnek a játékosok és felkészülhetnek rá, hogy egy erősebb bajnokságban is megállják a helyüket.”

A Lovrencsicsről szóló friss hír egyébként azt is jól példázza, hogy az átigazolási időszakhoz közeledve napról napra változhat a helyzet, egy-egy labdarúgó megítélése, ugyanis néhány napja Jedrzej Nowak lengyel szakíró még arról nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a magyar szélső ugyan remek játékos, de nem tartozik a Lech legkeresettebb futballistái közé, akkor még ajánlatról sem lehetett tudni, ezzel szemben Piotr Rutkowsk most már több konkrét megkeresésről beszélt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik