Légiósok: az MU szerződtetné Puskást, a magyar ígéretet - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.30. 13:05
Angol sajtóhírek szerint az angol Manchester United labdarúgócsapatának elnyerte a tetszését Puskás Martin, és szívesen szerződtetnék korosztályos együttesükbe az 1999-es születésű magyar támadó középpályást, csatárt.

A veszprémi fiatalember idehaza a szombathelyi Illés Akadémián is megfordult, két éve a PSV együttesét erősíti a korosztályos magyar válogatottba is meghívott játékos.

Puskás Martin a korosztályos magyar válogatott
egyik meghatározó játékosa (Fotó: mm4management.com)
Puskás Martin a korosztályos magyar válogatott egyik meghatározó játékosa (Fotó: mm4management.com)

Puskás – akinek névazonossága mellett természetesen nem ment, nem mehetett el szó nélkül a helyi sajtó, azonnal a legismertebb magyar labdarúgóra, Puskás Ferencre asszociáltak – a közelmúltban már próbaedzésen is részt vehetett a manchesteri klubnál, a jelek szerint meggyőzően teljesített. A fiatal játékos nem áll rokonságban a legendás labdarúgóval, bár hozzá hasonlóan a bal lába az erőssége. Az MU és a PSV kapcsolata nem újkeletű, a közelmúltban több, igaz elsősorban már kész játékost szerződtettek az angolok a hollandoktól.

Érdekesség, hogy a gyerekkora óta gőzerővel profi labdarúgónak készülő Puskás Martin szerint a Premier League a világ legjobb bajnoksága, személyes kedvence pedig mi más is lehetne, mint az MU, illetve játékosként Wayne Rooney.

„Tisztában vagyok vele, hogy nemcsak tehetség és szerencse kell, hanem kemény munka is, hogy elérjen oda az ember” – utalt a fiatalember korát meghazudtoló bölcsességgel a PL-s álmainak a megvalósítására.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik