Gera Zoltán is elutazik a West Brom edzőtáborába

Vágólapra másolva!
2013.07.15. 10:40
null
Gera Zoltán a Liverpool elleni tavalyi, csodaszép gólját ünnepli (Fotó: Action Images)
Gera Zoltánt is elviszi hamarosan kezdődő ausztriai edzőtáborába az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) rajtjára készülő West Bromwich Albion – írja a klubtól származó információra hivatkozva a Birmingham Mail. A West Bromwich Albion hétfő délután közzétette utazó keretét, melyben valóban szerepel Gera neve.

 

A kiszivárgott hírt követően nem váratott magára sokáig Steve Clarke WBA-menedzser hivatalos bejelentése sem: Gera – a szintén rehabilitációját folytató George Thorne-hoz hasonlóan – utazik Ausztriába, azonban nem az első csapattal edz, és nem játszik a felkészülési mérkőzéseken sem. Gera és Thorne az orvosi stáb felügyelete alatt végzi rehabilitációjának következő szakaszát, a WBA közleménye szerint mindkettejük állapota javul.

A döntés arra enged következtetni, hogy az Albion továbbra is számol a súlyos sérülésből felépülő magyar légióssal. Mint ismert, Gera Zoltán az év elején térdszalagszakadást szenvedett, és klubja egyelőre nem újította meg június végén lejáró szerződését.

A West Brom az edzőtáborozás során két felkészülési mérkőzést vív, ezek egyikén az NB I egyik újonca, a Puskás Akadémia lesz az ellenfele. A meccset július 22-én Sopronban rendezik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik