Légiósok: Bodor egy évre aláírt a Bredához - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.07.24. 18:00
null
Bodor Boldizsár a NAC Breda játékosa lett
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő NAC Breda hivatalos honlapján jelentette be, hogy Bodor Boldizsár aláírt a klubhoz. A belga Beerschottól érkező magyar légiós egyéves szerződést kötött új klubjával.

A bal oldali középpályásként és védőként is bevethető Bodor az utóbbi hetekben próbajátékon szerepelt a NAC Bredánál, és meggyőzte a klub vezetőit, hogy érdemes őt szerződtetniük. A válogatott futballistával való egyezkedések kissé elhúzódtak, ám szerdán pont került a végére, ugyanis a 31 éves labdarúgó egy évre aláírt.

Mint arról tegnap beszámoltunk, már csak az utolsó simítások hiányoztak a szerződéshez, a belga szövetség még nem adta ki a magyar légiós szerződését. Bodor legutóbb a Beerschotban futballozott, ám a klub ellen csődeljárás folyik, így a középpályás szabadon igazolhatóvá vált.

Az akadályok azonban elhárultak, a Breda hivatalos közleménye szerint Bodor egy évre aláírt a holland csapathoz.

Bodor számára nem lesz idegen a holland bajnokság, hiszen 2004 és 2011 között a Rodában futballozott. Később egy szezont lehúzott a krétai OFI-nál, a legutóbbi idényt pedig a Beerschotnál töltötte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik