Légiósok: a Vidivel készül a Hollandiából hazatérő védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.23. 14:19
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videotonnal készül Horváth Gábor, a holland ADO Den Haagtól távozó védő. A rutinos futballista 2011 nyarán igazolt Hágába, ahol szerződése lejárt, így visszatért Magyarországra.

„Én is nagyon örülök, hogy itt lehetek, Székesfehérvár és a Sóstói Stadion mindig is az otthonom volt, és az is marad. Köszönettel tartozom a Vidinek és José Gomesnek, aki megengedte, hogy itt végezhessem a felkészülésemet, amíg meg nem találom az új csapatomat. Hollandiában a Den Haagnál lejárt a szerződésem, így most szabadon igazolható vagyok" – vázolta helyzetét Horváth Gábor a vidi.hu-nak, majd beszélt karrierje folytatásáról is.Horváth Gábor a vidi.hu-nak, majd beszélt karrierje folytatásáról is.

„Természetesen vannak ajánlataim. Nem titkolom, hogy szeretnék továbbra is külföldön focizni. Fiatalabb már én sem leszek, így több szempontot is figyelembe kell vennem, amikor döntök. Nyitott vagyok bármire, szóba jöhet akár az eddigi holland vonal is, de egy egzotikusabb kalandtól sem riadnék vissza" – tette hozzá Horváth.

A hazatérő védő elárulta: januári keresztszalag-szakadásából felépült, még nincs csúcsformában, de egyre közelebb van hozzá, hogy százszázalékos legyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik