Bogdán hosszabbított a Boltonnal

Vágólapra másolva!
2012.11.29. 17:22
null
Bogdán Ádám 2015-ig hosszabbított a Boltonnal (Fotó: Action Images, archív)
Bogdán Ádám 2015-ig meghosszabbította szerződését az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Boltonnal – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A magyar válogatott kapus kontraktusa 2014 nyarán járt volna le.

 

 

Bogdán szerződése a 2013–2014-es szezon végén járt volna le, ám a klub hivatalos honlapjának tanúsága szerint ezt további egy esztendővel meghosszabbította, így kontraktusa 2015-ig érvényes.

A 25 esztendős magyar válogatott kapus 2007 nyarán igazolt a Boltonhoz a Vasastól. 2010 augusztusában mutatkozott be az angol együttesben, a Southampton elleni Ligakupa-mérkőzésen. Jussi Jääskeläinen sérülése után megszilárdította helyét a kezdőcsapatban, kiszorította a rutinos kapust, aki azóta egyébként távozott a klubtól.

„Örülök a szerződéshosszabbításnak. Mindig jó érzés, ha a klub hosszabbítani akar velem – nyilatkozta Bogdán Ádám új kontraktusának aláírása után a Bolton hivatalos honlapjának. – Remélem, ez egy jó üzenet mindenkinek, és bizonyítja, hogy hosszú távon számol velem a klub. Vissza akarok jutni a Premier League-be amilyen gyorsan csak lehet, ez egy nagy lépés volt efelé."

Bogdán ebben az idényben 19 bajnokin védte a Bolton kapuját (tehát minden meccsen), és 28 gólt kapott ezeken a mérkőzéseken.

A Bolton 19 forduló után 17. a 24 csapatos Championshipben, lemaradása hét pont a feljutási osztályozót érő hatodik helyhez képest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik