Feyenoord: Simon Krisztián betegsége miatt lemaradhat a mai meccsről

2011.01.30. 09:12
Úgy tűnik, eddigi rövid hollandiai karrierje során először nem lesz kezdő a Feyenoordban Simon Krisztián. Az Újpestről Rotterdamba igazoló futballista az Ajax (0–1) és a De Graafschap (0–1) ellen is kezdő volt, ám elképzelhető, hogy vasárnap a Twente védői nem találkoznak vele. Nem veszítette el Mario Been vezetőedző bizalmát, ha rajta múlna, a második helyezett ellen is a pályán lenne.

„A legjobb esetben is csak a kispadon ülök vasárnap, mert beteg vagyok – mondta Simon Krisztián a Nemzeti Sportnak. – Sajnos a héten nem is nagyon tudtam edzeni, így az lenne a csoda, ha ismét kezdő lennék. Talán a kispadra leülök majd, de egyelőre még abban sem vagyok biztos. Csak a mérkőzés napján derül ki, mi lesz. Jó lenne játszani, de az is nagyon fontos, hogy teljesen egészséges legyek.”

A Feyenoord helyzete egyre kellemetlenebb, a hétvégi forduló előtt a 14. a bajnokságban.

„Egyelőre nem érzékelem, hogy vészhelyzet lenne – mondta Simon. – Senki sem üvölt az öltözőben, nem kapunk folyamatos letolást. Az mondjuk biztos, hogy lassan el kellene kezdeni pontokat szerezni. A gyúrónk szombaton mondta is, hogy a Twente elleni találkozó nagyon fontos, mindenképpen nyerni kell. Rettenetesen sajnálom, hogy megbetegedtem. Már jól vagyok, csak megviselt a nátha és a láz.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik