Légiósok: Fehér Csaba holland lapnak dicséri Dzsudzsák Balázst

Vágólapra másolva!
2010.11.17. 16:29
A holland NU Sport magazin kérdésére válaszolva Fehér Csaba, a NAC Breda magyar védője úgy fogalmazott: szerinte Dzsudzsák Balázs megérett arra, hogy a PSV-nél erősebb csapatban futballozzon.

„Mindenki láthatja, milyen hatalmas ütemben fejlődik Balázs. Sokat elárul teljesítményéről, illetve a csapaton belüli szerepéről, hogy a tizenegyesek elvégzését is rábízzák. Bal lába és sebessége fantasztikus, szerintem Balázs készen áll rá, hogy megtegye előre a következő lépést” – mondta Fehér Csaba.

A magyar védő felelevenítette, hogy Eindhovenbe szerződése előtt Dzsudzsák milyen alaposan kifaggatta Hollandiáról és a PSV-ről, amelyben korábban ő is futballozott. Fehér ugyanakkor hozzátette, nem feltétlenül kell elkapkodni a klubcserét:

„Balázs lábában még kevés igazán nagy csata van. A magyar válogatottal csak selejtezőket játszott, és ha a PSV-vel az idén kivívja a Bajnokok Ligája-szereplést, a következő európai kupaidényben biztos csapattagként szerezhet fontos, a későbbiekben egy nagyobb klubnál is kamatoztatható nemzetközi tapasztalatot.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik