Dzsudzsákot megfelelő ajánlat esetén elengedi a PSV

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2010.02.26. 16:36
null
Dzsudzsák a PSV Eindhoven egyik nagy értéke, de a klubnál nem zárkóznak el attól,<br />hogy a nyáron megváljanak tőle (Fotó: Reuters)
Címkék
Kor&aacute;bban besz&aacute;moltunk arr&oacute;l, hogy Dzsudzs&aacute;k Bal&aacute;zs menedzserei a Hamburg elleni Eur&oacute;pa-liga-meccsre Eindhovenbe utaztak, hogy egyeztessenek a PSV eln&ouml;k&eacute;vel, Jan Rekerrel a magyar k&ouml;z&eacute;pp&aacute;ly&aacute;s j&ouml;vőj&eacute;ről. V&ouml;r&ouml;sbaranyi J&oacute;zsef a megbesz&eacute;l&eacute;seket pozit&iacute;van &eacute;rt&eacute;kelte, elmond&aacute;sa szerint a PSV a ny&aacute;ron megfelelő aj&aacute;nlat eset&eacute;n elengedi Dzsudzs&aacute;k Bal&aacute;zst.

A télen a spanyol sajtóban többek között a Real Madrid, az Atlético Madrid és a Valencia is megjelent, mint Dzsudzsák Balázs lehetséges kérője, de a középpályás klubja, a PSV vezetői határozottan kijelentették: a magyar játékos nem eladó.

A nyáron változik a helyzet, ugyanis a futballista ügyeit intéző Stars and Friends menedzseriroda képviselői tegnap személyesen egyeztettek a holland klub elnökével, Jan Rekerrel, aki nem zárkózik el attól, hogy megfelelő ajánlat esetén a nyáron elengedje a magyar játékost.

„Nagyon pozitív benyomásokat szereztünk hollandiai látogatásunk során. Balázst nagy értéknek tekintik a klubnál, de nem zárkóznak el attól, hogy a nyáron megváljanak tőle, persze csak abban az esetben, ha megfelelő ajánlat érkezik" – fogalmazott Dzsudzsák egyik menedzsere, Vörösbaranyi József.  A játékosügynök arról nem beszélt, hogy a megfelelő ajánlat pontosan mit takar, de holland sajtóhírek szerint meghaladhatja a 10 millió eurót.

Vörösbaranyi József Dzsudzsák Hamburg elleni kiállítására is kitért: „A Balázsra jellemző fiatalos hév hozta a hibát, de tanult az esetből, és a jövőben ez meg is fog látszani a játékán."

Mint ismeretes, Dzsudzsák a tegnapi PSV–Hamburg (3–2) Európa-liga-meccsen gólt lőtt, majd kiállították (nagyon hevesen reklamált, és meglökte a játékvezetőt). Edzője, Fred Rutten szerint a kiállítás után megtört a PSV lendülete, és ez közrejátszott abban, hogy nem sikerült kiharcolni a továbbjutást.

DZSUDZSÁK SZABADRÚGÁSGÓLJA A HAMBURG ELLEN

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik