NB II: volt újpesti csatárral erősített a Siófok

Vágólapra másolva!
2018.09.07. 17:12
Címkék
A 26 esztendős Zamostny Balázs 2012-ben már megfordult a Balaton-partiaknál. Legutóbb Győrben játszott.

A BFC Siófok a hivatalos honlapján jelentette be Zamostny Balázs érkezését. A hét fordulót követően az NB II 18. helyén álló klub nem lesz ismeretlen a pécsi születésű támadó számára, 2012-ben fél évet már futballozott itt, és 15 meccsen hat gólig jutott a balatoniaknál. hét fordulót követően az NB II 18. helyén álló klub nem lesz ismeretlen a pécsi születésű támadó számára, 2012-ben fél évet már futballozott itt, és 15 meccsen hat gólig jutott a balatoniaknál.

„Az együttes ugyan alaposan kicserélődött azóta, de a legtöbb csapattársamat ismerem, úgyhogy a beilleszkedéssel most sem lesz gondom. Több ajánlatom volt, bizonyos okok miatt azonban sokáig ki kellett várnom, külföld is képbe került, de végül a BFC Siófokot választottam, mert szerettem ezt a légkört, és tudom, hogy a csapat ennél jóval többre hivatott" – nyilatkozta Zamostny a klub honlapjának.

A 26 esztendős labdarúgó az előző szezonban hét gólig és nyolc gólpasszig jutott az NB II-ben, az ETO FC Győr színeiben. Játszott korábban Pécsett, Újpesten, a Vasasnál, a Haladásnál és Sopronban is.

Zamostnyt győri szerződése lejártával ingyen szerezte meg most a Siófok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik