NB III: Bódog és Csank a díszvendégek a hevesi gálán

Vágólapra másolva!
2018.02.07. 10:22
Nyolc kategóriában lehet voksolni, február végén további háromban szakmai alapon osztanak ki díjat.

Heves megye – az NB III Keleti csoportjában szereplő Gyöngyösi AK révén – csupán egy, a Nemzeti Bajnokságban szereplő nagypályás labdarúgócsapatok tud felvonultatni, a futball iránti érdeklődésnek és elkötelezettségnek azonban ez nem szab gátat. A Mediaworks Hungary Zrt. Heves Megyei Irodája – együttműködve a Magyar Labdarúgó-szövetség Heves megyei igazgatóságával – február 22-én rendezi meg az egri Kepesy György Művészeti Központban az Imola-Hírlap-11-gálát, amelyen a Heves megye legjobb labdarúgó-tizenegye kategóriáinak győztesei vehetnek át díjaikat.

A rendezvényt szavazás előzi meg a Heves Megyei Hírlapban és a heol.hu hírportálon. Voksolni február 12-ig lehet a szakmai zsűri által nyolc kategóriában (Legjobb Gyöngyösi AK-játékos, Legjobb megye egyes labdarúgó, Legjobb megye kettes labdarúgó, Legjobb megye hármas labdarúgó, Legígéretesebb utánpótláskorú játékos, Legjobb női labdarúgó, Szurkolóként a hűség példaképe, Nőként a futballért-díj) kiválasztott jelöltekre lehet. Az Év gólja-díjat, a Fogyatékosként is teljes szívvel a labdarúgásért-díjat, illetve a legnagyobb érdeklődést kiváltó cselekedet, vagyis a Fesztbaum Béla-díjat a Heves Megyei Hírlap szerkesztőség sportrovata adományozza, továbbá a megyei igazgatóság ajándékai is gazdára találnak.

Szavazni a Heol Sport Facebook-oldalán lehet, kategóriánként egy nyertest hirdetnek, s figyelembe veszik a lájkok számát, illetve a Heves Megyei Hírlapban található szavazólapon beérkező voksokat. A szavazók közül a szervezők hármat meghívnak a gálára, amelyen díszvendégként Bódog Tamás, a Diósgyőri VTK szakmai igazgatója és Csank János, korábbi szövetség kapitány is részt vesz, továbbá jelen lesz Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, az MSÚSZ elnöke, Vojtekovszki Csaba, az MLSZ Heves megyei igazgatóságának igazgatója, illetve Szabó István, a Magyar Paralimpiai Bizottság képviselője is.

Az olvasók között az aktivitás eddig minden előzetes várakozást felülmúl, a közzétett listákat az első négy napon 141 ezren érték el. Különösen szoros a versengés a Legjobb női labdarúgó kategóriában, amely Bozsik Emese, a Gyöngyösi AK játékosa és Csáki-Zeke Berill, az FC Hatvan futballistája között dőlhet el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik