NB II: felépült súlyos sérüléséből, de távozott Győrből

V. GY.V. GY.
Vágólapra másolva!
2019.07.25. 13:42
Több mint egy évvel ezelőtt  – 2018. március 11-én – szenvedett súlyos sérülést az ETO FC Győr futballistájaként Koszó Balázs. A 31 éves középső védő Mursits Roland kapussal ütközött, melynek következtében szilánkosra tört a halántékcsontja. Futball helyett előbb műtétek, majd hosszú gyógyulás következett, több mint fél év kihagyás után, tavaly október végén tért vissza újra a pályára az Újpest elleni kupamérkőzésen.

„Csodával határos, ami velem történt – emlékezett vissza Koszó Balázs. Az ütközés következtében ugyanis életveszélyes állapotba kerültem, félő volt, hogy tudok-e egyáltalán futballozni a jövőben. Kétszer is műtötték a koponyámat, hiszen pótolni kellett a halántékcsontot. Az operációk jól sikerültek, amiért ennyi idő elteltével sem lehetek elég hálás az orvosaimnak. Szerencsére ez már csak a múlt. A sérülés óta tizennégy mérkőzést játszottam az előző idényben az ETO-ban, tehát az akkori vezetőedzők bíztak bennem, és örülök, hogy olyan teljesítménnyel tudtam visszatérni a pályára, mint a sérülésem előtt.”„Csodával határos, ami velem történt – emlékezett vissza Koszó Balázs. Az ütközés következtében ugyanis életveszélyes állapotba kerültem, félő volt, hogy tudok-e egyáltalán futballozni a jövőben. Kétszer is műtötték a koponyámat, hiszen pótolni kellett a halántékcsontot. Az operációk jól sikerültek, amiért ennyi idő elteltével sem lehetek elég hálás az orvosaimnak. Szerencsére ez már csak a múlt. A sérülés óta tizennégy mérkőzést játszottam az előző idényben az ETO-ban, tehát az akkori vezetőedzők bíztak bennem, és örülök, hogy olyan teljesítménnyel tudtam visszatérni a pályára, mint a sérülésem előtt.”

Június végén lejárt a szerződése, s bár szó volt arról, hogy meghosszabbítják, végül elváltak a labdarúgó és a klub útjai. Koszó Balázs jelenleg szabadon igazolható.

„Talán a korábbi sérülésem okán óvatosabbak velem a csapatok – folytatta Koszó Balázs. – Egyelőre nincs klubom, de reményeim szerint hamarosan eldől, hol folytatom a pályafutásom. Addig is egyénileg és csapattal is edzem, hogy formában maradjak.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik