Újpest: megállapodtak az új biztonsági szolgálattal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.23. 21:33
Mint beszámoltunk róla, az Újpest FC a december 8-án lejátszott Újpest FC–Mol Vidi FC találkozón történtek után felbontotta az addig alkalmazott biztonsági szolgálat szerződését. A lila-fehér klub most hivatalos honlapján jelentette be, megszületett a megállapodás az új céggel: a jövőben a HardGuard Group Security biztosítja a Megyeri úti találkozókat. 

„Az új biztonsági szolgálattal kapcsolatban olyan vállalatot kértünk fel erre a felelősségteljes megbízatásra, amelyik a törvényi feltételeknek, vonatkozó MLSZ és egyéb előírásoknak maximálisan megfelel, valamint legfontosabb feladatának azt tartja, hogy újra minél több ember érezzen kedvet kilátogatni a szentélybe” – fogalmaz az ujpestfc.hu. „Az új biztonsági szolgálattal kapcsolatban olyan vállalatot kértünk fel erre a felelősségteljes megbízatásra, amelyik a törvényi feltételeknek, vonatkozó MLSZ és egyéb előírásoknak maximálisan megfelel, valamint legfontosabb feladatának azt tartja, hogy újra minél több ember érezzen kedvet kilátogatni a szentélybe” – fogalmaz az ujpestfc.hu.

„A cég szeretné hangsúlyozni, hogy a fenti feltételek szigorú betartása mellett fogja a feladatait elvégezni,a szurkoló szórakozása a legfontosabb alapelvet figyelembe véve” – olvasható a közleményben.

Érdekesség, hogy az ősz végén kétszer is paprikás hangulatban ért véget az Újpest FCés a Mol Vidi aktuális mérkőzése. A biztonsági cég leváltásához vezető december 8-i, Szusza Ferenc Stadionban lejátszott mérkőzés előtt két héttel Székesfehérváron, az új Sóstói Stadion nyitómérkőzésén találkoztak az együttesek. Az MLSZ később mind a két klubot megbüntette a lelátókon történtekért.

„A FEB a Mol Vidi FC–Újpest FC mérkőzéssel kapcsolatban a Mol Vidi FC-t mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, az Újpestet szurkolóinakrasszista megnyilvánulásáért („huhogás”)és rendzavarásaiért (obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata és a vendégszektorban történt rendzavarás) egy soron következő hazai NB I-es férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésén a Szusza Ferenc Stadion a „D2” jelű szektor lezárására és 200 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi” – írta november 29-i fegyelmi határozatában az MLSZ.

Az említett találkozót az Újpest által most szerződtetett HardGuard Group Security biztosította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik