Újpest: a kényszerszünetet kihasználva új sportággal ismerkedik a lilák szélsője

Vágólapra másolva!
2020.04.03. 22:29
null
Simon Krisztián dartsozással egészíti ki az otthoni edzést (Fotó: Török Attila)
Az Újpest FC labdarúgója, Simon Krisztián otthon, kutyája figyelő szemei előtt tréningezik és igyekszik minél jobb formában maradni. Az élete azonban nem csak a futballról szól – főleg most...

 

Egyelőre nincs komolyabb problémánk, de ha tetszik, ha nem, alkalmazkodni kell az új szituációhoz. Ez mindannyiunk érdeke, hogy betartsuk ezeket az utasításokat. Igyekszünk a minimálisra szűkíteni az utcán eltöltött időt, így gyakorlatilag csak a kutyasétáltatásra mozdulunk ki naponta, meg kéthetente egy nagybevásárlásra” – mesélte az ujpestfc.hu-nak a klub középpályása, Simon Krisztián az elmúlt hetekről.

A labdarúgó elárulta, a kényszerszünetet kihasználva egy új sportágban is kipróbálta magát, ez pedig a darts.

„Eddig nem volt saját táblám, körülbelül három hete szereztem be egyet, azóta folyamatosan használom. Eddig is követtem szurkolóként, nagy kedvencem Michael van Gerwen, úgyhogy a tévében mindig szoktam nézni. De ugye most ott is áll a bajnokság, ezért azt is nélkülözni kell sajnos.”

Simon hozzátette, természetesen a „sportmozgás” nem merül ki a dartsozásban kijárási korlátozás idején sem...

„Van egy kis erkélyem, ha az időjárás megengedi, akkor ott szoktam általában edzeni. Utasításként is kaptuk, hogy legyünk kreatívak, használjuk bármit, amit a lakásban találunk, így próbálom én is kihozni a maximumot a lehetőségekből. Talán egy pici nehezítésem van, mert van egy edzőtársam, a kiskutyánk, aki felügyeli a gyakorlatokat.”

A középpályás azt is elárulta, a csapattársakkal az egyik közösségi oldalon, egy közös csoportban tartják a kapcsolatot. Jelenleg azonban nem lehetne azt mondani, hogy napi szinten beszélgetnek egymással – mindenki a saját családjára fókuszál inkább.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik