Szivics nem haragszik; Kopasz csak a halaktól fél

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.04. 22:16
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Tomiszlav Szivics senkire sem haragszik. A Paksról menesztett vezetőedző úgy érzi, ő és a csapat nem voltak egymáshoz valók, ugyanakkor a sors most jön neki eggyel… Pietsch Tibor interjúja.
Tomiszlav Szivics senkire sem haragszik.
A Paksról menesztett vezetőedző úgy érzi, ő és a csapat nem voltak egymáshoz valók, ugyanakkor a sors most jön neki eggyel… Pietsch Tibor interjúja.

Dibusz véd Uruguay ellen. Marco Rossi keretet hirdetett: a kapuskérdésről, az újoncokról, a több mint hatvanezer nézőről, a beléptetésről és az arénában való fizetésről, egy kis múltidézővel megspékelve – 10 nappal a stadionavató előtt, 2 oldalon.

Danyi Gábor szerint semmi sem jó, amit a Győr csinál. Ha ötven góllal nyernek, az a baj, ha szoros a meccs, az a baj, mindenki ellenük hegyezi magát, miközben ők is csak emberek, ők is hibázhatnak. De a BL-győztes női kézisek mestere szerencsére azt tapasztalta, hogy az ő világsztár játékosai is tudnak gürcölni. Papp Bálint interjúja.

Kopasz Bálint nem tart az olimpián riválisoktól. A japán halaktól ellenben igen, hiszen nagyok, másfél méterre kiugranak a vízből, és megüthetik a kajakosok szívét, tüdejét... Világbajnokunk Pircs Anikónak mesélt a tokiói felkészülés rejtelmeiről.

És ha kedd, akkor ezúttal Csupasport melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik