Paks: Hrepka az MTK-ban, többen Siófokra kerülhetnek

Vágólapra másolva!
2012.06.18. 16:42
Ma délután a labdarúgó NB I-ben szereplő Paks is megkezdte a nyári felkészülést a következő szezonra.

A paksiak hivatalos honlapja szerint a vezetőség részéről Haraszti Zsolt ügyvezető köszöntötte a játékosokat a mai edzés előtt, és mondott néhány gondolatot az előttük álló feladatokról, majd Kis Károly vezetőedző vette át a szót, és tájékoztatta a keretet a menetrendről.

A kezdésig hátralévő hat hétből, az elsőn napi egy, majd utána napi két edzés lesz. A negyedik héten edzőtáborba utazik a csapat Tiszaújvárosba. Azon a héten három mérkőzést is játszik a csapat.

Ami a Paks keretében történő változásokat illeti: Vári Barnabás visszaérkezett Szolnokról, ahol kölcsönben volt, de felkészülését a Siófoknál kezdi meg, csakúgy, mint Bohner Roland és Pap Roland. Ugyanakkor a Siófokon kölcsönben szerepelt Heffler Norbert és Nagy István visszatért, és Pakson készül.

Az MTK-tól egy évre kölcsönkapott Hrepka Ádám visszatért a fővárosi klubhoz, és a paksi honlap tájékoztatása szerint a kék-fehéreknél folytatja pályafutását. A Regginától kölcsönkapott Szatmári Lóránd szerződése is lejárt, de az ő sorsa még nem dőlt el.

Montvai Tibor szerződése lejárt, valamint Tamási Gáborral még tárgyalások folynak. Egy játékossal, Laczkovich Donáttal pedig szerződést bont a klub. Montvai pedig, ahogy arról már beszámoltunk, Nyíregyházára igazol.

Ami az érkezőket illeti, két-három igazolás várható. Folynak az egyeztetések, és a napokban eldőlhet, hogy ki, vagy kik kerülnek Paksra, mivel mind a vezetőség, mind a szakmai stáb szeretné minél hamarabb együtt tudni azt a keretet, amellyel július végén nekivágnak a 2012–2013-as idénynek.

A PAKSI FC MÁR LEKÖTÖTT NYÁRI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI
2012.07.04 KTE–MVM Paks
2012.07.07 FTC–MVM Paks
2012.07.10 MVM Paks–Szolnok
2012.07.12 DVSC–MVM Paks
2012.07.21 MVM Paks–Veszprém

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik