NS: Bardi elmondta, mi a különbség az NB I és a La Liga között – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.09. 23:25
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Hivatalosan is bemutatták a Nancy csapatánál Lang Ádámot. A magyar válogatott hátvéd a 22-es számot viseli majd a mezén a francia második ligában szereplő együttesben. A lapunknak adott interjúban nem tagadta, bizonyos tekintetben visszalépés a pályáján ez a klubváltás, de úgy véli, hiba lenne lebecsülni a Ligue 2-t, hiszen sokak számára jelentett már remek ugródeszkát. A 22-szeres válogatott labdarúgó beszélt arról is, miben fejlődött a legtöbbet légiósként, és a nemzeti együttes szerepléséről is elmondta a véleményét.
Hivatalosan is bemutatták a Nancy csapatánál Lang Ádámot.
A magyar válogatott hátvéd a 22-es számot viseli majd a mezén a francia második ligában szereplő együttesben. A lapunknak adott interjúban nem tagadta, bizonyos tekintetben visszalépés a pályáján ez a klubváltás, de úgy véli, hiba lenne lebecsülni a Ligue 2-t, hiszen sokak számára jelentett már remek ugródeszkát. A 22-szeres válogatott labdarúgó beszélt arról is, miben fejlődött a legtöbbet légiósként, és a nemzeti együttes szerepléséről is elmondta a véleményét.

Nem lehetett biztos benne Enisz Bardi, miként alakul a karrierje azt követően, hogy Újpestről a Levantéhoz igazolt, de szerencsére bebizonyosodott, hogy a spanyol élvonalban is megállja a helyét. Igaz, nincs könnyű dolga, a lapunknak adott interjúban elmondta, olykor az az érzése, mintha egyszerre tíz ellenfél rontana rá, hogy elvegye tőle a labdát. A 22 éves középpályás azt is elmondta, szakmailag mi a legnagyobb különbség az NB I és a spanyol első osztály között.

Csertői Aurél négy évvel ezelőtt írt alá először Paksra, s hogy jó munkát végez, azt jelzi: a klubvezetőkkel már tárgyalt a szerződése meghosszabbításáról. A gárda a 7. helyről várja a bajnoki folytatást, és a szakember szerint jelenleg ez a realitás. Talán néhány külföldivel megerősítve előbbre is végezhetnének, de a tréner tiszteletben tartja a klub filozófiáját, miszerint kizárólag hazai labdarúgókból álljon a keret. Hogy milyen tavaszra számít, Csertői Aurél azt is elmesélte.

Dombi Tiborról közismert, hogy aktív játékosként a leggyorsabb magyar futballisták közé tartozott. Az egykori szélső a mai napig a futás szerelmese. Előbb a félmaratonokon próbálta ki magát, aztán a maratoni távnak is nekivágott. Manapság a DVSC U17-es csapatánál edzősködik, Szatmári Csaba munkáját segíti, és nagyon élvezi a munkáját. Nemrég az Egyesült Államokban járt, immár nyolcadik alkalommal. Hogy miért repülte át újra az óceánt, kiderül cikkünkből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik