Női foci: több mint 100-szoros válogatott támadót igazolt az FTC

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.08. 15:37
Több mint százszoros magyar válogatott támadóval erősítette meg a keretét a Ferencváros női labdarúgócsapata: a következő idénytől az osztrák St. Pöltentől hazatérő Vágó Fanny a zöld-fehéreket erősíti – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A 28. életévét júliusban betöltő, az év női labdarúgójának hazánkban eddig kétszer (2012, 2015) megválasztott Vágó Fanny az MTK-ban eltöltött sikeres esztendőket követően 2015-ben igazolt Ausztriába, ahol idén sorozatban a negyedik bajnoki címét nyerheti meg a St. Pöltennel.

Idehaza többszörös bajnok és kupagyőztes, az MTK-ban 2009 és 2015 között összesen 119 gólig jutott. Tavaly ő lett a harmadik magyar női futballista, aki elérte a 100-szoros válogatottságot.

„Óriási öröm egy ekkora klubhoz tartozni. Most kerestek meg harmadszor a Ferencvárostól. Amikor egy edző ennyire szeretne leigazolni, akkor érdemes komolyan elgondolkodni. Ezt a bizalmat gólokkal szeretném meghálálni. Várom az új kihívásomat, remélem, a rutinommal sokat hozzá tudok majd adni a Fradi játékához, és sok sikert aratunk közösen” – idézi Vágó Fannyt a fradi.hu.

„Még mindig nagyon fiatal a csapatunk, ezért olyan játékost szerettünk volna igazolni támadóposzton, aki megfelelő szintű profi külföldi tapasztalattal rendelkezik és igazi győztes karakter. Fanny emellett rendkívül sokoldalú, gólerős játékos is, így könnyen beépíthető az együttesünkbe. Egész biztos vagyok benne, hogy nagy erősítés lesz számunkra” – mondta a Ferencváros hivatalos honlapján Dörnyei Balázs vezetőedző, aki a következő idénytől számíthat Vágó Fannyra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik