NB I: Prukner lecserélte volna Marótit, de nem jutott rá ideje

Vágólapra másolva!
2010.10.16. 19:53
Prukner László, a Ferencváros vezetőedzője megérdemeltnek tartja csapata szombat esti 1–0-s győzelmét a Kaposvár elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, a Sport Televíziónak adott gyorsértékelésében egyedül Maróti Béla kiállítását fájlalta. Sisa Tibor, a vendégek szakvezetője szerint csapata rászolgált volna egy pontra.

PRUKNER LÁSZLÓ: – Számítottunk a nagy küzdelemre, hiszen ország-világ láthatta, kollégám remek munkát végez, a Kaposvár megérdemelten áll a második helyen. Talán ha az első húsz percben sikerül gólt szereznünk, másképp alakul a mérkőzés. Mindent összevetve, úgy vélem, egy góllal jobbak voltunk. Maróti Béla nagyon hiányozni fog a debreceni mérkőzésen. A sárga lapja után le akartam cserélni, hiszen folyamatosan kakaskodtak Oláh Lórival, sajnos mielőtt megtehettem volna, kiállították...PRUKNER LÁSZLÓ: – Számítottunk a nagy küzdelemre, hiszen ország-világ láthatta, kollégám remek munkát végez, a Kaposvár megérdemelten áll a második helyen. Talán ha az első húsz percben sikerül gólt szereznünk, másképp alakul a mérkőzés. Mindent összevetve, úgy vélem, egy góllal jobbak voltunk. Maróti Béla nagyon hiányozni fog a debreceni mérkőzésen. A sárga lapja után le akartam cserélni, hiszen folyamatosan kakaskodtak Oláh Lórival, sajnos mielőtt megtehettem volna, kiállították...

SISA TIBOR: – A legelején megilletődötten játszottunk, az ilyesmi az Üllői úton megmagyarázható. A folytatásban azonban felvettük a ritmust, és megítélésem szerint egy pontot megérdemeltünk volna. Én mindenesetre megdicsérem játékosaimat, hiszen minden tőlük telhetőt megtettek a jó eredményért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik