NB I: Prukner és Garami sem bánkódik a döntetlen miatt

Vágólapra másolva!
2012.11.24. 08:42
A labdarúgó NB I 16. fordulójának nyitó mérkőzésén a Kaposvár hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a tabella második helyén álló MTK-val. A Rákóczit irányító Prukner László elégedett az egy ponttal, míg Garami József, az MTK szakmai igazgatója szerint küzdelmes mérkőzést játszottak a csapatok.

„A mérkőzés elején is voltak hibáink, különösen a beadásokkal gyűlt meg a gondunk, de valóban, Bojan Vrucina beállásával gyorsabbá vált a játékunk – felelte Prukner László a Nemzeti Sport azon felvetésére, hogy az első félidei kényszerű csere után veszélyesebbé vált csapata játéka. – Sajnos légiósunk nincs olyan erőállapotban, hogy végig hasznára legyen a csapatnak, de ha nálunk marad, sikeresebb tavaszt zárhat."Prukner László a Nemzeti Sport azon felvetésére, hogy az első félidei kényszerű csere után veszélyesebbé vált csapata játéka. – Sajnos légiósunk nincs olyan erőállapotban, hogy végig hasznára legyen a csapatnak, de ha nálunk marad, sikeresebb tavaszt zárhat."

„Mindenképpen elégedett vagyok az egy ponttal, bár mindkét csapat győzelemre játszott, nem elégedett meg a döntetlennel. Részünkről nem volt több ebben a mérkőzésben, mert csak az első húsz percben domináltunk, akkor is elrontottuk a helyzeteinket" – folytatta a Kaposvár vezetőedzője, aki hozzátette, ezúttal azért támadtak visszafogottabban, mert nem engedhették meg, hogy az MTK lekontrázza őket.

A vendégek szakmai igazgatója, Garami József nem értett egyet azzal a véleménnyel, hogy csapata az első félidőben halványabban futballozott.

„Ez nem teljesen van így, inkább csak az első húsz-huszonöt percre szűkíteném ezt az időszakot. Ekkor valóban a Rákóczi akarata érvényesült a pályán. Azzal mindenképpen megleptek minket a hazaiak, hogy rendre jól forgatták meg a védelmünket, veszélyesen kerültek védősorunk mögé, és a nehezen megszerzett labdát középpályásaink könnyedén el is adták. Később aztán megnyugodott a csapatunk, s kiegyenlítettebbé vált a játék" – nyilatkozta Garami, aki szerint ezúttal küzdeni tudásból is jelesre vizsgázott együttese.

„Meglehet, hogy a nézőknek nem tetszett ez a találkozó, ettől függetlenül küzdelmes, nagy iramú mérkőzést játszottak a csapatok. Az ilyen teljesítmény után nem lehetek elégedetlen" – zárta mondandóját az MTK szakmai igazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik