NB I: „A Puskás Akadémia az egyik legdinamikusabb csapat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.22. 20:42
A labdarúgó NB I 10. fordulójában összecsap egymással az élvonal két legjobb formában lévő együttese, az előző négy meccsen egyaránt 12 pontot szerző Debrecen és Puskás Akadámia. A házigazda vezetőedzője, Herczeg András bátor játékot kér az övéitől.

„A Puskás Akadémia az egyik legdinamikusabban játszó csapat az NB I-ben – vezette fel a meccset Herczeg András a dvsc.hu-nak. – Mérkőzés közben is több játékrendszerre tud váltani, tehát ezekre jól kell reagálni. A küzdelem mindig alap, de fontos lesz, hogy merjenek futballozni a játékosok, bátran vállalják fel magukat, és jó döntéseket hozzanak, ne bizonytalanodjanak el. Megfelelően kell támadni, ez minden mérkőzésen cél, ugyanakkor a védekezésre is nagy hangsúlyt kell fektetni, csapatként jól együtt kell működnünk. Még egyszer mondom, lényeges szempont, hogy legyenek magabiztosak a labdarúgók, és jó döntéseket hozzanak.”
Herczeg András a dvsc.hu-nak. – Mérkőzés közben is több játékrendszerre tud váltani, tehát ezekre jól kell reagálni. A küzdelem mindig alap, de fontos lesz, hogy merjenek futballozni a játékosok, bátran vállalják fel magukat, és jó döntéseket hozzanak, ne bizonytalanodjanak el. Megfelelően kell támadni, ez minden mérkőzésen cél, ugyanakkor a védekezésre is nagy hangsúlyt kell fektetni, csapatként jól együtt kell működnünk. Még egyszer mondom, lényeges szempont, hogy legyenek magabiztosak a labdarúgók, és jó döntéseket hozzanak.”

NB I, 2017–2018, 10. FORDULÓ
SZEPTEMBER 23., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐ
18.00: Vasas FC–HaladásBudapest, Szusza Ferenc StadionVad II István
18.00: Ferencváros–Diósgyőri VTK
Budapest, Groupama ArénaSzabó Zsolt
18.00: Paksi FC–Balmazújváros
Paks, Városi Stadion
Karakó Ferenc
18.00: Debreceni VSC–Puskás AkadémiaDebrecen, Nagyerdei StadionErdős József
18.15: Mezőkövesd–Újpest FC (Tv: M4 Sport)Mezőkövesd, Városi Stadion
Solymosi Péter
20.30: Videoton FC–Bp. Honvéd (Tv: M4 Sport) Felcsút, Pancho Aréna
Bognár Tamás
TABELLA • NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik