Kameruni támadó a bajnoknál - 2. rész

Vágólapra másolva!
2010.01.25. 14:44
null
Awoundza az új igazolás (Fotó: dvsc.hu)
Újabb kameruni támadót igazolt a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. A dvsc.hu tájékoztatása szerint Etogo Essama Awoundza négy évre szóló megállapodást kötött a bajnokcsapattal.

A Kecskemétről érkező Mbengono Yannick után még egy kameruni játékost igazolt a DVSC-TEVA. A klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy megegyeztek a csapatnál próbajátékon lévő Etogo Essama Awoundzával.

A Loki szerint az új igazolás – akivel négyéves szerződést kötöttek – a jövő embere elehet.

„A mai nappal Etogo Essama a DVSC-TEVA labdarúgója lett, a támadóval négyéves szerződést kötöttünk – jelentette be a hírt Bartha Csaba sportigazgató. – Örülünk, hogy egy jó kondicionális állapotú, fiatal labdarúgót sikerült találnunk, aki a különböző felméréseken nagyon jó eredményeket mutatott. Korábban olasz alacsonyabb osztályban futballozott, de ott kitűnt tehetségével, itt pedig az elmúlt hetekben bizonyította, hogy olyan labdarúgó, akivel érdemes hosszú távú szerződést kötni. A jövő embere lehet, kiváló játékos válhat belőle."

A 21 esztendős futballista már több hete készült a csapattal, korábban pedig az olasz „sokadosztályú” Campitellót és a Serie D-s Sestesét erősítette.

A klubhoz tartozó hír még, hogy a francia-portugál Antony Robic nem lesz a csapat játékosa. A futballistával már mindenben megegyezett a klub, de a játékos menedzsere végül családi okokra hivatkozva visszakozott a szerződés megkötésétől.

„Robickal mindenben sikerült megegyeznünk, tegnap este azonban felhívott minket a menedzsere, elnézést kért, és közölte, hogy a játékos családi problémák miatt mégsem tudja vállalni a légióskodást. Nem tudjuk, mi lehet a háttérben, sajnáljuk, mert tehetséges labdarúgóról van szó. A próbajátékosok közül a két nigériai és a tunéziai hazatért. Jelenleg a román Gego Alexandru készül velünk, és a héten talán még egy-két játékos érkezhet" – mondta Bartha.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik