Hat MTK-s egészséges; Kozma a 200-ra gyúr

Vágólapra másolva!
2019.04.12. 23:33
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

• Hatan már vannak az egészséges MTK-játékosok, és szombat délutánra nyilván 11-en is lesznek. A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában az első hat és a hátsó hat is egymás között játszik, azaz szinte minden meccs rangadó – beharangozó, várható kezdőcsapatok és esélylatolgatás három oldalon..
• Hatan már vannak az egészséges MTK-játékosok, és szombat délutánra nyilván 11-en is lesznek.
A labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójában az első hat és a hátsó hat is egymás között játszik, azaz szinte minden meccs rangadó – beharangozó, várható kezdőcsapatok és esélylatolgatás három oldalon..

• Káprázatos első félidő után papírforma-vereség. Egyoldalas tudósítás a Sopron hazai rendezésű női kosárlabda Euroliga-négyes döntőjének első napjáról.

• Mikler Roland vasárnap megismételné az oroszok elleni káprázatos teljesítményt. A férfi kézilabda Eb-selejtezőben minden bizonnyal csoportelsőséget érő siker után a Veszprém kapusa.persze nem győzte dicsérni csapattársait Simon Józsefnek.

• Kozma Dominiket nem zavarja, hogy már nem ő a 100 gyors országos csúcstartója. Sőt, vb-bronzérmes úszónk azt is elárulta Kovács Erikának, hogy egyre inkább azon töri a fejét: mindent egy lapra, 200 gyorsra tesz fel..

• És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás 8 oldalon – a Tom Brady-sorozat újabb részével, Cseh Sándor-nagyinterjúval, Hátsó füvessel és az 1000. F1-es futam kapcsán múltidézéssel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik