Haladás: Nagyon sokat engedtem az anyagiakból - Halmosi Péter

Vágólapra másolva!
2011.01.14. 21:22
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladásnak pénteken aláíró Halmosi Péter úgy látja, rendeződött a klub helyzete, ezért is engedett anyagi igényeiből, és fogadta el a neki kínált szerződést – derül ki a játékos nyilatkozatából, amelyet a szombathelyi klub honlapja közöl.

„Nagyon úgy néz ki, hogy rendeződik a helyzet a klub körül. Én is erre alapozok, ezt nekem megígérték. Ezért is tudtunk megegyezni. Igaz, hogy nem olyan könnyen, de összességében tényleg nem volt nehéz dűlőre jutni, még ha nagyon sokat is engedtem az anyagiakból, pláne úgy, hogy bejött egy olyan ajánlat, mint a Blackpoolé" – mondta Halmosi, aki mindenkinek köszönetet mondott, aki „egy picit is hozzájárult ahhoz, hogy újra szeretett klubjában" játszhasson.

A játékos hozzátette: bár minden nap edzett, meccshiánya van, emiatt nagy valószínűséggel kihagyja a Hartberg elleni szombati edzőmérkőzést, és igazából a hétfői edzéssel kapcsolódik be a közös munkába.

A Haladás tervezett kölcsönadásairól még folynak a tárgyalások: a pénteki állás szerint Rácz Ferenc Ajkára, Iszlai Bence Veszprémbe, Nagy Zoltán Kozármislenybe kerülhet, a Sopronnal hírbe hozott Csontos Zoltán ügyében nincs fejlemény.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik