FTC: Holmant műtik, később kezdi a felkészülést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.11. 07:27
A Ferencváros fiatal labdarúgója, Holman Dávid a szezon végén négy bajnokin is pályára lépett az NB I-ben – a Debrecen és a Kaposvár ellen a kezdőcsapat tagja volt –, azonban a mindössze 20 esztendős támadó középpályás tudja, nincs könnyű dolga a csapatba kerüléssel. Amit tovább nehezít, hogy mandulaműtétje miatt két héttel később kapcsolódik be a felkészülésbe.

„Sérülése előtt Leonardo helyett szinte lehetetlen volt bekerülnöm a kezdőbe, de a brazil légiós mellett azonos poszton futballozik még Andrei Ionescu, illetve Stanley Aborah is, úgyhogy konkurencia van bőven – fejtette ki Holman Dávid. – Ha a jövőben is adok néhány gólpasszt, talán sikerül előrébb küzdenem magam, mert a célom nem is lehet más, csak az NB I-es csapatban való szereplés.”Holman Dávid. – Ha a jövőben is adok néhány gólpasszt, talán sikerül előrébb küzdenem magam, mert a célom nem is lehet más, csak az NB I-es csapatban való szereplés.”

A középpályást korábban Détári Lajos szakmai igazgató irányította a felnőttegyüttes keretéhez, majd Ricardo Moniz érkezése után szinte végig ott készült, s az NB II-es gárdában meghatározó labdarúgóvá vált. A héten mandulaműtét miatt fekszik be kórházba, s két héttel később csatlakozik társaihoz a felkészülést június 24-én kezdő FTC-ben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik