FTC: Gyömbér és a szerbek szerződése elkészült

Vágólapra másolva!
2012.06.19. 12:17
A napokban új szerzemények sorát jelentheti be a Ferencváros vezetősége. Ahogy arról már beszámoltunk, hamarosan aláírhatja a szerződését a Paksról érkezett Böde Dániel, de rajta kívül a Kecskeméttől érkező szerb játékosok, Vladan Csukics és Alekszandar Alempijevics, illetve a pápai Gyömbér Gábor is aláírhat, miután átesett a kötelező orvosi vizsgálaton.

A Kecskemétről ingyen a Ferencvároshoz érkező két szerb középpályás, Vladan Csukics és Alekszandar Alempijevics menedzsere, Filipovics Vladan már múlt héten arról beszélt, hogy a megállapodás megszületett, és már csak a szerződések aláírása van hátra. A játékosügynök ezt a Nemzeti Sport Online kérdésére is megerősítette.Filipovics Vladan már múlt héten arról beszélt, hogy a megállapodás megszületett, és már csak a szerződések aláírása van hátra. A játékosügynök ezt a Nemzeti Sport Online kérdésére is megerősítette.

„Ma és holnap több játékos is orvosi vizsgálaton vesz részt a Ferencvárosnál. Amint Alempijevics és Csukics is átesett a kötelező vizsgálatokon, már csak alá kell írnunk a szerződésüket" – fogalmazott a menedzser.

A Lombard FC klubmenedzserénél, Árki Gábornál Gyömbér Gábor ügyében érdeklődtünk.

„Gyömbér orvosi vizsgálaton vesz részt a Ferencvárosnál. Úgy tudom, ezen már át is esett, de erről hivatalos értesítést még nem kaptam a fővárosi klubtól. Amennyiben ez megtörténik, és minden rendben van, akkor már csak alá kell írnunk a kész szerződést" – fogalmazott a pápai sportvezető.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik