Marcel Heister is fogadhatta a társak gratulációját a vasárnapi edzőmeccsen szerzett gólja után (Fotó: fradi.hu)

 

A Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov azokat a játékosokat küldte pályára a KFC Komárno elleni vasárnap délelőtti edzőmeccsen, akik szombaton a Fehérvár ellen nem játszottak vagy csereként álltak be. Az FTC a Gróf – Botka, Frimpong, Csontos, Heister – Szabó R., Vécsei – Varga R., Lodico, Ramadan – Szihnyevics kezdőcsapattal állt fel a révkomáromiak ellen.

A Fradi hamar megszerezte a vezetést: Varga Roland a szombaton 11-est rontó Isaellel ellentétben magabiztosan értékesítette a büntetőt – derül ki a fradi.hu beszámolójából.

A vendégek szabadrúgásból egyenlíteni tudtak, ám nem sokkal később Marcel Heister révén újra a zöld-fehérek vezettek. Vécsei Bálint szép szabadrúgásból talált be, majd Ammar Ramadan növelte a ferencvárosi előnyt. A hajrában a révkomáromiak a menteni igyekvő Abraham Frimpongon megpattant lövéssel szépítettek – a Ferencváros 4–2-re győzött.

Szerhij Rebrov a találkozón csereként lehetőséget adott Takács Zsombornak, valamint az U19-es együttesből Iyinbor Patricknak, Hajdú Rolandnak, Pintér Dánielnek és Juhász Botondnak is.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Ferencváros–KFC Komárno (Révkomárom, szlovák II. o.) 4–2

FTC: Gróf – Botka, Frimpong, Csontos, Heister – Szabó R., Vécsei – Varga R., Lodico, Ramadan – Szihnyevics. Csereként beállt: Takács Zs., Iyinbor, Hajdú R., Pintér D., Juhász B.
Gólszerző: Varga R. (11-esből), Heister, Vécsei, Ramadan