DVTK: A DVSC ellen felvállaltuk a támadójátékot - Elek

Vágólapra másolva!
2012.10.23. 16:05
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a DVTK 2–0-s vereséget szenvedett a DVSC-Teva otthonában. A lefújást követően Elek Ákos értékelte a – diósgyőri szempontból – vereséggel végződő 90 percet.

„Úgy gondolom, a második félidőben felvállaltuk a támadójátékot, ami rengeteg helyzetet eredményezett. Elég sok lehetőségünk volt emiatt, de a Debrecennek is. Ha a meccs összképét nézem, akkor elmondhatom, hogy megérdemelten nyert a DVSC, mert jelen pillanatban masszívabb és rutinosabb csapat, mint mi – mondta Elek. – De ez talán természetes is, hiszen a Loki sokkal hamarabb, évekkel korábban kezdte az építkezést, mint a Diósgyőr. Biztos vagyok benne, hogyha ezt az odaadást tudjuk nyújtani a következő meccseinken, akkor tényleg jók leszünk, és a csapat olyanná fog összeállni, amilyenné akarjuk, illetve a szurkolóink szeretnék."

Arra a kérdésre, miszerint egyre jobban felzárkózik korábbi önmagához, így sokkal többet vállal támadásban, a következőket felelte a válogatott középpályás: „A legfontosabb dolog az, hogy egyre jobb fizikai állapotba kerüljek, de ez igaz a csapat mindegyik játékosára is. Lehet valaki jó futballista, ha nem kapja meg a kívánt terhelést, akkor tíz perc után elfárad."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik