A Gyirmót hazavitte a három pontot Csákvárról

GELEI JÓZSEFGELEI JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2024.04.21. 16:50
Nyerni tudott idegenben a Gyirmót (Fotó: Fehér Ádám/Gyirmót FC Győr)
A labdarúgó NB II 29. fordulójában a Csákvár gól nélküli állásnál ziccert hibázott, majd véleményes gólt kapott, a Gyirmót pedig élt a kínálkozó lehetőséggel, és mindhárom pontot hazavitte (0–2).

 

LABDARÚGÓ NB II
29. FORDULÓ
AQVITAL FC CSÁKVÁR–GYIRMÓT FC GYŐR 0–2 (0–1)
Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 300 néző. Vezette: Zimmermann Márió (Punyi Gyula, Márkus Péter)
CSÁKVÁR: Zelizi – Szalai P., Karacs, Gregor Z. (Babós L., 84.), Murka – Farkas A. (Denczinger, 84.), Mészáros D. (Juhász L., 65.), Ominger – Gazdag V. (Jablonszkij, a szünetben), Nagy Z., Szakály D. (Simon A., 65.). Vezetőedző: Tóth Balázs
GYIRMÓT: Hársfalvi – Lányi, Hudák D., Csörgő V., Hajdú Á. – Kovács M., Kovács D., Madarász (Szegi, 65.) – Kicsun (Molnár J., 84.), Adamcsek (Erdei M., 90+2.), Medgyes Z. Vezetőedző: Tamási Zsolt
Gólszerző: Kicsun (39.), Szegi (90+2.)
MESTERMÉRLEG
Tóth Balázs: – Bár kikaptunk, gratulálok játékosaimnak. Nulla–nullánál ziccert hibáztunk, majd kaptunk egy véleményest gólt. A fordulás után domináltunk, de nem tudtuk feltörni a gyirmóti védelmet.
Tamási Zsolt: – Az első félidőben nagyon jól játszottunk, majd a szünet után a szél támogatását élvezve támadott a Csákvár, de igazi ziccert nem tudott kidolgozni. Taktikus játékkal megérdemelten nyertünk.

ÖSSZEFOGLALÓ

Napos, de kellemetlen, szeles időben került sor a két középcsapat összecsapására. A Gyirmót azonnal magához ragadta a kezdeményezést, s már az első percben megszerezhette volna a vezetést, de Zelizi bátor vetődéssel mentett Kicsun elől. Negyedóra elteltével kiegyenlítetté vált a játék, Szakály fejese után már gólt kiáltottak a hazai nézők, a labda azonban elkerülte a jobb sarkot. Zimmermann Márió játékvezető meglehetősen érdekes felfogásban vezette a mérkőzést, s ennek a csákváriak látták kárát. Előbb elnézte az Ominger Gergő elleni szabálytalanságot a tizenhatoson belül, majd egyértelmű gyirmóti fault után engedte tovább a játékot, melyből aztán Kicsun megszerezte a vezetést a vendégeknek.

A térfélcserét követően átvette a játék irányítását a hazai együttes, de képtelen volt feltörni a gyirmóti védelmet. A hajrában mindent egy lapra feltéve ment előre a Csákvár, s ezt jól kontrázta meg a Gyirmót: Szegi gólja végleg lezárta a meccset, így a kisalföldiek mindhárom pontot hazavitték. 0–2

 

PERCRŐL PERCRE

Köszöntjük kedves olvasóinkat! Hamarosan kezdődik a mérkőzés, meglátjuk, mire megy az elmúlt öt hazai meccséből négyet elveszítő Csákvár az előző két bajnokiját megnyerő Gyirmót ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik