Sportrádió: a nyíregyházi csodagól szerzője biztos benne, hogy közel van a világrekordhoz

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.03.30. 21:08
A nyíregyházi gól szerzője álomkezdésnek nevezte a találatot (Fotó: Youtube/Szigetköz Sport)
A Sportrádió Hazafutás című műsorában a hihetetlen nyíregyházi gól szerzője, Nagy Dominik beszélt róla, lehetséges, hogy minden idők leggyorsabb profi gólját szerezte.

Mint arról már beszámoltunk, az NB II-ben a Nyíregyháza simán, 3–0-ra megverte a Mosonmagyaróvárt; a mérkőzés legemlékezetesebb momentuma az volt, hogy Nagy mindössze a negyedik másodpercben, egyből a középkezdés után szerezte a hazaiak első találatát. 

„Megmondom őszintén, minden mérkőzésen, amikor mi kezdünk, megfigyelem, hol áll a kapus – mesélte góljáról a Nyíregyháza középpályása. – Ősszel már volt egy ilyen próbálkozásom, ami nem sikerült, most azonban nagyon jól eltaláltam, így sikerült ilyen csodálatos gólt szereznem.”

Arról, hogy a gólja akár minden idők leggyorsabb profi találata lehet, így vélekedett Nagy Dominik: 

„Mi is beszéltük a srácokkal, lehet, hogy Guinness-rekordot döntöttem. Biztos is vagyok benne, hogy nagyon közel lehetek ahhoz. Valahol ez egy jó érzés, de sokkal fontosabb, hogy sikerült nyernünk.”

Az interjúban még arról is szó esett, hogyan reagált a nyíregyháziak vezetőedzője, Tímár Krisztián a történelmi gólra. 

„Nem láttam az első reakcióját, mert nem néztem akkor a kispadot, de a meccs után természetesen gratulált és mondta, hogy ezt biztosan visszanézzük. Természetesen ő is örült neki, hisz ez gyakorlatilag álomkezdésnek volt mondható.”

A gól a közvetítés ötödik percénél látható!

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA HALLGATHATÓ MEG!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik