Döntetlen Barcikán, egyik csapat sem tudott ellépni a másiktól

F. E.F. E.
Vágólapra másolva!
2024.03.31. 16:51
A kék-sárga mezes hazaiak nehezen találták az ellenszert a csákvári védelem ellen (Fotó: Kovás Donát/kbsc.hu)
A labdarúgó NB II 26. fordulójában a fordulót megelőzően a 10. helyen álló Kazincbarcika a forduló előtt 8. Csákvárt fogadta. Az első félidőben nem jutottak el gólig a csapatok. A második játékrész elején Dusinszki Szabolcs megszerezte a vezetést a Csákvárnak, melyre pár perccel később Pekár László válaszolt. Az 1–1-es döntetlen egyik csapat számára sem kecsegtető.

 

LABDARÚGÓ NB II
26. FORDULÓ
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC–AQVITAL FC CSÁKVÁR 1–1 (0–0)
Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 350 néző. Vezette: Farkas Tibor (ifj. Varga Gábor, Kovács Gábor)
KAZINCBARCIKA: Bánhegyi – Szekszárdi M. (Pekár L., 23.), Heil, Dobozi (Kotula M., 77.) – Ternován (Gante, 60.; Kurdics, 77.), Csatári, Varga J., Kártik (Ádám F., 60.), Süttő – Pethő, Pinte P. Vezetőedző: Csábi József
CSÁKVÁR: Zelizi – Nahirnij, Babós L., Karacs, Murka – Dusinszki (Farkas A., 64.), Mészáros D., Szakály D. – Tamás N. (Jablonszkij, 64.), Nagy Z. (Simon A., 73.), Gazdag V. Vezetőedző: Tóth Balázs
Gólszerző: Pekár (61.), ill. Dusinszki (53.)
MESTERMÉRLEG
Csábi József: – Jól kezdtük a mérkőzést. Sajnos sérülések is nehezítették a dolgunkat. A második félidő elején jobban játszott az ellenfél, de sikerült a góljukra válaszolnunk. Sajnálom, hogy nem lett meg a három pont.
Tóth Balázs: – Az első játékrészben a szél is megnehezítette a dolgunkat, de a fordulást követően vezetést szereztünk. Sajnos nem sikerült megtartanunk az előnyt egy védelmi hiba miatt.

Jobban kezdte a Csákvár a második félidőt, megérdemelten szerezte meg a vezetést a fehérben játszó együttes (Fotó: Kovács Donát/kbsc.hu)

ÖSSZEFOGLALÓ

A szeles időben kezdődő találkozón az első percekben a hazaiak többet birtokolták a labdát, de helyzetig nem sikerült eljutniuk, ahogy a vendég Csákvárnak sem. Az első negyedórát követően kiegyenlített küzdelem folyt a labdáért, elsősorban középpályán harcoltak a csapatok. A folytatásban mindkét együttes előtt adódott egy-egy nagy helyzet, de az első félidőben nem született gól.

Nem tud elszakadni egymástól a két együttes a mai döntetlent követően sem (Fotó: Kovács Donát/kbsc.hu)

A szünetet követően a Csákvár fokozatot váltott, folyamatosan alakította ki a ziccereket. Ennek köszönhetően hamar megszerezte a vezetést, Nagy Zoárd passzából Dusinszki Szabolcs volt eredményes. Nem sokáig örülhetett a vezető találatnak a fehér mezes Csákvár, mert a 61. percben a csereként beálló Ádám Ferenc is gólpasszt jegyzett, ekkor Pekár László egyenlített.

A hátralévő percekben mindkét edző cserékkel igyekezett frissíteni csapatán, de az eredmény már nem változott. Így továbbra is pontazonossággal áll a két csapat a tabellán. 1–1

A kék-sárgában játszó Kazincbarcika továbbra is őrzi hazai veretlenségi sorozatát (Fotó: Kovács Donát/kbsc.hu)

 

PERCRŐL PERCRE

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik