Tiszakécskén is elmaradtak a gólok szerdán

S. L.S. L.
Vágólapra másolva!
2024.02.14. 17:52
Küzdelmes mérkőzést vívott a Tiszakécske a Kozármislennyel (Fotó: NS-archív)
A labdarúgó NB II 18. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Tiszakécskei LC és a Kozármisleny együttese csapott össze. Jó iramú, küzdelmes mérkőzésen egyik gárda sem bírt a másik fölé kerekedni – sőt gólt sem tudott szerezni.

 

LABDARÚGÓ NB II
A 18. FORDULÓBÓL ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS
TISZAKÉCSKEI LC–HR-RENT KOZÁRMISLENY 0–0
Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 200 néző. Vezette: Jakab Árpád (Kovács Gábor, Dobos Dávid)
TISZAKÉCSKE: Kiss Á. – Balázs B., Fodor F., Valencsik D. – Bertus (Vajda, 79.), Szőr, Szekér, Cipf (Takács T., 89.) – Kállai Z., Zamostny, Torvund. Vezetőedző: Kis Károly
KOZÁRMISLENY: Lékai S. – Schuszter, Gajág, Ikonomu (Major S., a szünetben), Turi – Nagy E., Tóth Z. (Horváth P., a szünetben), Horváth D., Molnár Á. (Nagy M., 65.) – Kirchner, Füredi (Daru, 65.). Vezetőedző: Aczél Zoltán
MESTERMÉRLEG
Kis Károly: – Kettős érzései vannak az embernek. Tudtuk, hogy fizikailag erős,  jó csapat ellen játszunk, de nagyon szerettünk volna nyerni. Ennek ellenére úgy érzem, a döntetlen igazságos. A küzdőszellemmel nem volt gond, de több helyzetet kellett volna kialakítanunk.
Aczél Zoltán: – Nagyon küzdelmes, jó iramú mérkőzés volt. Az első félidőt nem kezdtük jól. Az elején ránk erőltette az akaratát a Tiszakécske. A félidő közepétől kezdtünk el jobban futballozni. A helyzetek alapján több is lehetett volna ebben a meccsben. A Tiszakécske ellen azonban az egy pont is megbecsülendő.

ÖSSZEFOGLALÓ

Küzdelmes első félidőt láthattak a mérkőzésre kilátogató szurkolók. Kevés helyzet volt, viszont az iramra nem lehetett panasz. Két nagyon szervezett gárda találkozott ezen az estén.

A második félidőben már több kockázatot vállaltak a csapatok. Benne volt a levegőben, hogy egy gól eldöntheti a három pont sorsát, a védelmek azonban nagyon jól muzsikáltak szerdán. A gól nélküli döntetlen ellenére jó mérkőzést láthattak a szurkolók, mindkét gárda rászolgált a pontra.

A döntetlennel a Kozármisleny maradt az 5. helyen, még a Tiszakécske a 17. pozícióból várja a vasárnapi folytatást. 0–0

További mai eredmények:

Soroksár–Ajka 1–3
Budafok–Vasas 0–0
Szombathelyi Haladás–BVSC Zugló 1–0
ETO FC Győr–Gyirmót FC Győr 0–0
Tiszakécske–Kozármisleny 0–0

PERCRŐL PERCRE

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a találkozó. Meglátjuk, mire megy a tavasszal még pontot sem gyűjtő Tiszakécskei LC az eközben egy pontot szerző HR-Rent Kozármisleny ellen. A találkozó előtt új igazolást is bejelentett a Tiszakécske: Vajda Roland Attila éppen Kozármislenyből érkezett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik