Nem volt győztese a győri városi rangadónak

BÁBICS NORBERTBÁBICS NORBERT
Vágólapra másolva!
2024.02.14. 16:20
Ezúttal nem lehetett gólt lőni Hársfalvinak, a gyirmótiak kapusának (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB II 18. fordulójából bepótolt mérkőzésen az ETO gól nélküli döntetlent játszott odahaza a Gyirmóttal. Bumbáék hátránya így öt pontra csökkent az éllovas Szparival szemben.

 

LABDARÚGÓ NB II
A 18. FORDULÓBÓL ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS
ETO FC GYŐR–GYIRMÓT FC GYŐR 0–0
Győr, ETO Park, 1840 néző. Vezette: Káprály Mihály (Berényi Ákos, Punyi Gyula)
ETO FC GYŐR: Ruisz – Vera, Szépe, Boldor, Csontos D. (Vianna, 82.) – Hamed (Diarra, 58.), Anton (Huszár, 73.), Tóth R. (Vingler, 58.), Bumba – Lukics (Boschilia, 58.), Skvarka. Vezetőedző: Antonio Munoz
GYIRMÓT FC GYŐR: Hársfalvi – Lányi, Hudák D., Csörgő, Szegi (Helembai, 85.) – Kovács Milán (Hajdú Á., 71.), Kovács D. – Soltész D. (Erdei M., 79.), Madarász (Szőke, 79.), Medgyes Z. – Adamcsek (Molnár J., 71.). Vezetőedző: Tamási Zsolt
MESTERMÉRLEG
Antonio Munoz: – Nagyon szerettünk volna győzni, de most csak ennyire futotta. Az első félidőben voltak jó lehetőségeink, amelyek kihasználatlanul maradtak, a szünet után azonban már fáradtabban játszott a csapat.
Tamási Zsolt: – Feszült hangulatú mérkőzés volt, a csapatok jól felkészültek egymásból. A mieink dicsérete, hogy az ETO csak átlövésből veszélyeztetett, mi jól kontráztunk, de gólt nekünk sem sikerült elérnünk.


ÖSSZEFOGLALÓ

Az ETO számára a meccs tétje az volt, hogy egy győzelemmel három pontra megközelítheti a tabella élén álló Nyíregyházát. A gyirmótiakat pedig fűthette a visszavágás vágya, hiszen az első fordulóban hazai pályán 3–2-re kikaptak az ETO-tól.

Az első félidőben inkább a hazaiak veszélyeztettek. Tóth Rajmund két távoli lövésénél Hársfalvi résen volt. Aztán a 39. percben előbb Skvarka, aztán Bumba találta el a kapufát. A vendégek kapura legveszélyesebb akciója Lányi fejese volt, ami az oldalhálóban kötött ki.

A második félidő eleje inkább a gyirmótiaké volt: Soltész is eltalálta az oldalhálót, aztán Szegi kapáslövése pattogott el a kapu mellett. Később megint Soltész Dominik került helyzetbe, de Ruisznak ezúttal sem kellett játékba avatkoznia. A meccs végén is kapkodott mindkét csapat, és nagy helyzetig csak Diarra jutott el, Hársfalvi azonban az ő ívelését is hárítani tudta. 0–0

További mai eredmények:

Soroksár–Ajka 1–3
Budafok–Vasas 0–0
Szombathelyi Haladás–BVSC Zugló 1–0
Tiszakécske–Kozármisleny 0–0

 

PERCRŐL PERCRE

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a találkozó. Meglátjuk, mire megy a városi rangadón a tavasszal a zuglói vereségét követően a Csákvár ellen hátrányból nyerni tudó ETO FC Győr a 2024-ben még pontot sem veszítő Gyirmót FC Győr ellen.

Az 1. fordulóban emlékezetes meccset játszott egymás ellen a két csapat. Az ETO 3–0-ra elhúzott, de a gyirmótiak két góllal tudtak válaszolni erre, szorossá téve a meccs végét.

 

(Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport)

 

(Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport)
(Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport))

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik