Rászolgált a döntetlenre a Budafok a Vasas ellen

GELEI JÓZSEFGELEI JÓZSEF
Vágólapra másolva!
2024.02.14. 18:55
Akárcsak ősszel, most sem tudott nyerni a Vasas a Budafok ellen (Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport)
A labdarúgó NB II 18. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a tabella 12. helyén álló Budafoki MTE a harmadik Vasast fogadta. A hazaiak a pályán eltüntették a két csapat között a táblázaton látható különbséget, és megérdemelten tartottak otthon egy pontot.

 

LABDARÚGÓ NB II
A 18. FORDULÓBÓL ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS
BUDAFOKI MTE–VASAS FC 0–0
Budapest, BMTE Sporttelep, 600 néző. Vezette: Derdák Marcell (Huszár Balázs, Mohos Milán)
BUDAFOK: Gundel-Takács – Bíró M., Horgosi, Lorentz, Kalmár O. (Németh M., 86.) – Csonka A., Soltész (Fekete, 86.) – Szerető, Merényi (Vasvári, 39.), Czérna (Nagy G., 72.) – Zsóri (Elek, 72.). Vezetőedző: Erős Gábor
VASAS: Jova L. – Ódor, Otigba, Baráth B. – Girsik (Bakti, 72.), Hidi M. S., Vida (Urblík, a szünetben), Doktorics – Radó (Szalay Sz., 62.), Holender (Zimonyi, 78.), Hinora (Tóth M., a szünetben). Vezetőedző: Desits Szilárd
MESTERMÉRLEG
Erős Gábor: – Nagyon agresszíven játszottunk, és rászolgáltunk az egy pontra. Négy pontot szereztünk a bajnokságban a Vasas ellen, miközben mások ellen bosszantó módon fontos pontokat hullajtottunk el… Ezt a Budafokot szeretném látni a jövőben, mint amit ma láttam, és bizakodó vagyok a bajnokság hátralévő részét illetően.
Desits Szilárd: – A Budafok mindent megtett azért, hogy egy pontot itthon tartson. Megvoltak a lehetőségeink, hogy megnyerjük a mérkőzést, de hiányérzet van bennem, mert ha fel akarunk jutni, akkor ezeket a típusú meccseket meg kell nyernünk!


ÖSSZEFOGLALÓ

A Vasas túl sok botlást nem engedhetne meg magának, ha utol akarja érni az ETO-t vagy a Nyíregyházát, ennek ellenére játékán nem érződött túlzott akarás a szerdai, Budafok elleni összecsapás első félidejében. A piros-kékek meglehetősen lassan, körülményesen futballoztak a kiesőzóna közelében tanyázó piros-feketék ellen. A hazaiak egyre inkább átvették a játék irányítását, több helyzetet is kidolgoztak, mi több, Csonka András 18 méteres lövésénél a lécre is szüksége volt Jova Leventének ahhoz, hogy érintetlen maradjon a hálója.

A fordulás után ugyan nekidurálta magát kicsit az angyalföldi legénység, nagyobb lett az iram is, de a hazai szurkolóknak nem kellett a körmüket lerágniuk izgalmukban a vendéghelyzetek miatt. Ahogy telt az idő, egyre inkább úgy tűnt, akkor sem születik gól, ha holnap reggelig játszanak a csapatok. A Budafok őszi idegenbeli győzelme után ismét pontot vett el a gyengén játszó Vasastól. 0–0

További mai eredmények:

Soroksár–Ajka 1–3
Szombathelyi Haladás–BVSC Zugló 1–0
ETO FC Győr–Gyirmót FC Győr 0–0
Tiszakécske–Kozármisleny 0–0

PERCRŐL PERCRE

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a találkozó. Meglátjuk, mire megy a tavasszal még pont nélkül álló Budafoki MTE az előző két fordulóban négy pontot gyűjtő, harmadik Vasas ellen.


 

(Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport)

 

(Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport)

 

(Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport)

 

(Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik