NB II: 23 éves támadót igazolt a Haladás

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.02.12. 18:26
A Haladás leigazolta Rétyi Róbertet (Fotó: haladas.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás bejelentette, hogy leigazolta az eddig Szentlőrincen futballozó Rétyi Róbertet.

 

A Szombathelyi Haladás a klub honlapján jelentette be, hogy a 23 éves Rétyi Róbert náluk folytatja pályafutását. A budapesti születésű támadó 2020-ban került a Vasas Kubala Akadémiáról a Vasashoz. Az angyalföldiek előbb Ajkára, majd Szentlőrincre adta kölcsön. A baranyai klub 2022 nyarán megvásárolta a játékost, aki egészen idáig ott szerepelt. Rétyi a Szentlőrinc színeiben 53 mérkőzésen kilenc gólt szerzett az NB II-ben, most másfél évre írt alá Szombathelyen.

A Haladás ezzel egyidejűleg két játékos távozását is közölte. A Kisvárdáról tavaly nyáron kölcsönbe érkező Yaroslav Helesh közös megegyezéssel visszatér klubjába. A 19 éves középpályás a Haladásban négy bajnokin kapott lehetőséget. Távozott továbbá a középpályáról Tóth Máté is, aki az idényben egy bajnokin sem lépett pályára. A 25 éves játékos az NB III-as Békéscsabában folytatja pályafutását.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZOMBATHELYI HALADÁSNÁL
Érkezők: Erdei Carlo (román-magyar, Tiszakécske), Rétyi Róbert (Szentlőrinc)
Távozók: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, befejezte pályafutását), Derekas Zoltán (Kecskemét), Doktorics Áron (Vasas), Mario Lucas Simut (román-magyar, Fehérvár FC), Mursits Roland (Oberwart – Ausztria), Yaroslav Helesh (Kisvárda), Tóth Máté (Békéscsaba)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik