NB III: a rossz sorozat miatt lemondott az exfradista tréner

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.30. 10:42
null
Már nem Kardos Ernő a Bonyhád-Majos vezetőedzője (Fotó: Tolnai Népújság/Makovics Kornél)
Benyújtotta lemondását Kardos Ernő, a labdarúgó NB III Dél-Nyugati csoportjában szereplő Bonyhád-Majos vezetőedzője, a klubvezetőség pedig elfogadta a döntést – számolt be róla a teol.hu.



Nem meglepő a szakember döntése, mivel nem megy a majosiaknak a 2023–2024-es idényben: a bajnokságban nyolc meccsből csak kettőt tudtak megnyerni, az előző hármat pedig kivétel nélkül elveszítették – az Iváncsától (2–3), a Dunaújvárostól (0–1) és a Mohácstól (1–3) is kikaptak –, így 7 ponttal a 13. helyen állnak.

A játékos-pályafutása során a Ferencvárosban, Pécsen, Győrben és Kaposváron futballozó Kardos Ernő 2021 áprilisában ült le a völgységiek kispadjára, de akkor az utolsó nyolc mérkőzésen nem tudta bent tartani a csapatot az NB III-ban. A 2021–2022-es megyei első osztályú bajnokságot viszont megnyerte a csapat, így az előző idényben ismét a harmadik vonalban bizonyíthatott, s a tréner irányításával a Közép csoportban a 14. helyen végzett.

A 44 éves szakember összesen 84 tétmérkőzésen irányította a völgységi gárdát (ebből ötvenet az NB III-ban), ezeken 38 győzelmet, 13 döntetlent és 33 vereséget könyvelt el.

A Bonyhád-Majos az NB III 10. fordulójában vasárnap 15 órától a Kaposvári Rákóczi vendége lesz. Azt még nem tudni, hogy ki irányítja ezen a meccsen az együttest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik