NB II: orrtörést és agyrázkódást szenvedett a Haladás védője

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.08. 12:13
null
Bosnjak Predrag még nem tudja, mennyi kihagyás vár rá (Fotó: Unger Tamás/Vas Népe)
Orrtörést és agyrázkódást szenvedett a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladás védője, Bosnjak Predrag – számolt be róla a klub honlapja.


A vasárnapi Aqvital FC Csákvár–Szombathelyi Haladás (4–2) bajnoki 9. percében a félpálya közelében a vasiak játékosa, Bosnjak Predrag és a hazaiak futballistája, Tamás Nándor fejelt össze a labdáért vívott harcban. Mindkét labdarúgó elterült a gyepen és ápolni kellett őket, ám míg Tamás visszatért, addig Bosnjakot le kellett cserélni. A Haladás egyszeres magyar válogatott védőjét aztán a szombathelyi kórházba szállították, ahol kiderült, komolyabb a probléma.

Magára az ütközésre egyáltalán nem emlékszem, előtte és utána azonban minden megvan – mondta a klubhonlapon Bosnjak. – De az a rész filmszakadás. Az első, amire emlékszem, hogy masszőrünk, Orbán Gergő támogat le a pályáról, majd a pályán lévő mentős srác azt mondja, hogy szerinte nem törött el az orrom. A mérkőzés után kocsival a szombathelyi kórházba mentem, ahol a CT-vizsgálat megállapította, hogy darabosan eltörött az orrcsontom, agyrázkódást szenvedtem, emellett a szám belülről is felrepedt és a fél arcom feldagadt. Este tizenegykor értünk a kórházba és éjjel egykor haza is jöhettem. Éjszaka a fájdalomtól nem sokat aludtam, de igazából nem is lett volna szerencsés elaludnom, nehogy a vér visszafolyjon az orromba. Úgyhogy feleségem, Tijana egy-két óránként emiatt fel-felébresztett. A héten vissza kell mennem vizsgálatokra, úgyhogy most még nem tudom megmondani, mikor edzhetek és játszhatok újra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik