NB II: főtámogató érkezett Soroksárra

G. J.G. J.
Vágólapra másolva!
2023.08.28. 16:43
null
Balról jobbra: Szűcs Mihály, Szirmák Botond és Lipcsei Péter (Fotó: Koncz Márton)
Szponzorációs megállapodást írt alá hétfőn a Provident Pénzügyi Zrt.-vel az NB II-ben szereplő Soroksár SC.

Sajtótájékoztatót tartott hétfő délután a Merkantil Bank Ligában szereplő Soroksár SC, amely bejelentette: a Provident Pénzügyi Zrt. lett a klub főtámogatója.

„Cégünk igyekszik minden segítséget megadni a Soroksár SC-nek álmai megvalósításához, ezért jövő év június 30-ig ötvenmillió forint támogatást biztosítunk neki– kezdte üdvözlő beszédét Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója, a Ferencváros elnökségi tagja.– A kis klubok általában háttérbe szorulnak a nagy, első osztályban szereplők mögött, pedig az utánpótlás-nevelés, a következő generáció, a magyar fiatalok felépítése érdekében jelentős munkát végeznek. A Soroksár eklatáns példa lehet ezen a téren, hiszen például Lisztes Krisztián tavaly még itt játszott az NB II-es gárdában, ma pedig már nem csupán tagja a Fradi bajnokcsapatának, hanem markáns külföldi kérő is bejelentkezett érte. Ráadásul nemcsak a férfi-, hanem női vonalon is egyre jobban szerepel a klub, ez pedig további anyagi terhet ró az egyesületre. Támogatásunkkal e nehézségek megoldásához igyekszünk segítséget nyújtani.”

Kevés NB II-es klub büszkélkedhet ehhez fogható szerződéssel, úgyhogy méltán nyilatkozott elégedetten Szűcs Mihály, a Soroksár SC ügyvezetője.

„A szponzorációs megállapodás aláírásával a Provident Pénzügyi Zrt. lett klubunk főtámogatója– jelentette be a sportvezető.– Bár a szerződés egyelőre jövő nyárig érvényes, igyekszünk hosszú távra tervezni, s rászolgálni a bizalomra.”

Az aláírási ceremónia zárásaként Lipcsei Péter, az NB II-es együttes vezetőedzője, a Ferencváros ikonja, valamint Szűcs Mihály egy mez átadásával ünnepélyesen soroksárivá fogadta Szirmák Botondot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik