NB II: „Iszunk egy komló ízű szörpöt, és talán Urbán Flóriánnal is koccintunk”

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.07.30. 21:41
Huszonkét év után lépett újra pályára a BVSC az NB II-ben, ráadásul a frissen feljutó zuglóiak győzelemmel kezdték az idényt a Haladás ellen. Bár Urbán Flórián vezetőedzőt a csapat meglepte a meccs előtti napon, 55. születésnapján egy „furcsa” tortával, a győztes gólt szerző Vernes Richárd szerint a három pontnak jobban örül a tréner.

„Személy szerint nagyon vártam, hogy pályára léphessek az NB II-ben. Erre készültem azóta, hogy belekerültem a felnőtt futballba, hogy profi csapatban játszhassak legalább a másodosztályban. Az osztályozó megnyerése után volt egy kis ünneplés, de mióta egy hónapja elindult a felkészülés, mindenki ezt a napot várta” – mondta az NSO Tv-nek Kovács Benedek, a BVSC kapusa, aki azt is elárulta, az első győzelmet megünneplik majd egy komló ízű szörppel.

És talán egyet koccintanak Urbán Flóriánnal is, akinek a mérkőzés előtti napon volt az 55. születésnapja, s a csapattól kapott is egy„furcsa” tortát. Erről már a zuglóiak győztes találatát szerző Vernes Richárd beszél videónkban, ahogy természetesen a gólját, illetve a kimaradt helyzetét is feleleveníti. Kovács pedig elmondja, hogyan sikerült Csernik tizenegyesét a kapufára imádkozni.

LABDARÚGÓ NB II

1. FORDULÓ
BVSC-Zugló–Szombathelyi Haladás 1–0(Vernes 81.)Kihagyott 11-es: Csernik 59. (Haladás)– végeÖSSZEFOGLALÓ ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik