NB II: ketten távoztak a Szparitól, Csákvárról érkezhet védő

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.22. 21:35
null
(Fotó: Pesthy Márton/Veszprémi Megyei Napló)
Megkezdte a felkészülést a  labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a következő idényre, de az már eldőlt, hogy Szerető Krisztofer és Csősz Richárd távozik a csapattól – számolt be róla a klub honlapja.


A 23 éves támadó, Szerető Krisztofer és a 26 esztendős középpályás, Csősz Richárd lejáró szerződését nem hosszabbította meg a klub – utóbbiét még annak ellenére sem, hogy győztes találatot szerzett a Veszprém elleni osztályozó visszavágóján. Hamed Yasin viszont visszatért Békéscsabáról, a támadó kölcsönszerződése lejárt.

A 20 éves védő, Alaxai Áron pedig – a csákvári klub információi szerint – a Nyíregyháza ajánlatát fogadja el, így ő érkezhet a csapathoz. További hír, hogy hosszú idő után a többiekkel készülhetett Paku Roland, a középpályás sérülés miatt keveset játszhatott az előző idényben.

Rövid pihenő van a játékosok mögött, a napokban felmérjük, ki milyen állapotban tért vissza. A jövő héttől növeljük a terhelést, és csapattaktikát is gyakorlunk, a hét végén már edzőmeccset is szeretnénk játszani. Több, jelenleg sérült labdarúgó is erősítés lesz ha visszatérnek, de van, ahová szeretnénk még igazolni, elsősorban a középpályára és a védelembe. A legfontosabb viszont, hogy sikeréhes, motivált együttesünk legyen, amely energikusan futballozik” – mondta Tímár Krisztián vezetőedző a klubhonlapon.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők
: Hamed Yasin (Békéscsaba – kölcsönből vissza)
Távozók: Csősz Richárd (?), Farkas Bendegúz (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Major Marcell (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Szerető Krisztofer (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik