NB II: Barczi Dávid aláírt a III. kerületi TVE-hez

Vágólapra másolva!
2021.06.25. 22:44
Barczi Dávid a III. kerületi TVE játékosa – jelentette be a középpályás szerződtetését péntek este a hivatalos Facebook-oldalán az NB II-be feljutó óbudai labdarúgócsapat.

„Nagy dolognak tartjuk, hogy sikerült megszerezni Dávidot. Az elmúlt időszakban többször is készült már velünk, így tudjuk, mit kaphatunk tőle, és ő is ismeri az elvárásokat. A fiatalok mellé szükség van a tapasztalt bástyákra is az NB II-ben. Tudom, hogy óriási a bizonyítási vágy benne, viszontagságos időn van túl, de nagyon bízunk benne és a tudásában. Sok sikert óbudai kék-fehérben, Dávid!” – kommentálta a bejelentést Szabó Bence ügyvezető.„Nagy dolognak tartjuk, hogy sikerült megszerezni Dávidot. Az elmúlt időszakban többször is készült már velünk, így tudjuk, mit kaphatunk tőle, és ő is ismeri az elvárásokat. A fiatalok mellé szükség van a tapasztalt bástyákra is az NB II-ben. Tudom, hogy óriási a bizonyítási vágy benne, viszontagságos időn van túl, de nagyon bízunk benne és a tudásában. Sok sikert óbudai kék-fehérben, Dávid!” – kommentálta a bejelentést Szabó Bence ügyvezető.

A 32. életévét februárban betöltő Barczi Dávid az Újpest, a DVTK, a Mol Fehérvár, a Vasas, a ZTE és legutóbbi klubja, a Mezőkövesd színeiben összesen 160 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, és 14 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik