NB II: a Vasashoz tart a Csákvárról távozó Szűcs Lajos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.12. 12:46
Szijjártó István vezetőedző után újabb szakember intett búcsút a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárnak, ugyanis távozott Szűcs Lajos kapusedző, aki maga kérte érvényes szerződése felbontását – számolt be róla a klub honlapja.

„Megkeresett csapatunk kapusedzője, Szűcs Lajos, és arra kért, hogy érvényes szerződését közös megegyezéssel bontsuk fel – mondta Nagy Sándor, a klub elnöke. – Meghallgatva indokait, helyt adtunk kérésének, s bár számítottunk volna rá a következő bajnoki esztendőben is, felbontottuk a szerződését.”„Megkeresett csapatunk kapusedzője, Szűcs Lajos, és arra kért, hogy érvényes szerződését közös megegyezéssel bontsuk fel – mondta Nagy Sándor, a klub elnöke. – Meghallgatva indokait, helyt adtunk kérésének, s bár számítottunk volna rá a következő bajnoki esztendőben is, felbontottuk a szerződését.”

Az NSO információi szerint a Vasas, pontosabban Szanyó Károly vezetőedző szeretné szakmai stábjában látni a korábbi remek kapust – a két szakember 2017 őszén már dolgozott együtt Csákváron.

A korábban az NB III-as RKSK szakmai igazgatójaként is dolgozó Szűcs Lajos összesen két évet töltött el a csákvári klubnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik