NB II: Kell egy kis idő, de az most nincs – Tóth András

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.23. 06:46
Mint beszámoltunk róla, Tóth András, a korábbi válogatott labdarúgó veszi át az NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvári TE  irányítását. A vezetőedző a Szigetköz Sportnak beszélt a kialakult helyzetről és a folytatásról.

Szeretem a kihívásokat. Természetesen nem könnyű a feladat, de nagyon pozitív volt az elnök úrral való beszélgetés, és úgy érzem, van bennem annyi, hogy ki tudom billenteni a csapatot ebből a helyzetből” – kezdte Tóth András.Szeretem a kihívásokat. Természetesen nem könnyű a feladat, de nagyon pozitív volt az elnök úrral való beszélgetés, és úgy érzem, van bennem annyi, hogy ki tudom billenteni a csapatot ebből a helyzetből” – kezdte Tóth András.

A Várhidi Péter helyére érkező tréner figyel arra, hogy játékosai minden edzésen száz százalékot adjanak, mivel a teljesítmény a mérkőzéseken is vissza fog köszönni.

„A fizikai dolgokkal nincsenek gondok, inkább kicsit a fejekben kell rendet tenni, és el kell velük hitetnem, hogy igenis képesek győzni. Nyilván kell egy kis idő, de az most nincs, ám megpróbálunk javítani a dolgokon. Legalább a középmezőnyig kell felzárkóznunk, hogy biztonságban legyünk és bent tudjunk maradni.”

A Mosonmagyaróvár 17 forduló után az utolsó helyen áll az NB II húszcsapatos mezőnyében. Tóth András vasárnap, a Csákvár elleni idegenbeli bajnokin mutatkozhat be az óvári kispadon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik