NB II: a harmadosztályból igazolt kapust a Nyíregyháza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.29. 20:12
Fülöp Gergő a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusban folytatja pályafutását, a kapus legutóbb az RKSK-ban védett – számolt be róla a szabolcsi klub honlapja.

A 22 esztendős kapus már néhány napja a Nyíregyháza keretével készül. A tegnapi, Putnok elleni edzőmérkőzésen pályára is lépett, s ma másfél évre szóló szerződést írt alá a szabolcsi klubhoz.

„Nagyon örülök, hogy sikerült Nyíregyházára igazolnom – mondta Fülöp Gergő. – Néhányszor közel álltam már ahhoz, hogy a klubhoz kerüljek, nagyon boldog vagyok, hogy ez most megadatott. Vasárnap a Putnok ellen már pályára léphettem, de összeszokottságról még nem beszélhetünk, mivel a két belső védővel csak egy-két napot tréningeztünk együtt. Az edzőtáborban viszont kialakul majd az összhang.”

A kapus korábban védett Kisvárdán, Nyírbátorban, Kazincbarcikán, legutóbb az NB III-as Rákosmente KSK kapusa volt.

A Szparival kapcsolatos további hír, hogy az U19-es csapat tagjai közül kettős játékengedéllyel a felnőttek között is szerepelhet tavasszal Szegedi Bence, Fehér Martin, Hubicsák Zoltán, Motkó Benjámin, Tóth Ádám, Starosta Dávid, Németh Csaba és Kopasz József is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Fülöp Gergő (RKSK), Hornyák Marcell (Nyírbátor)
Távozók: Hermány Bence (szabadon igazolható), Kónya Márk (Balmazújváros), Máté Péter (szabadon igazolható), Rudolf Gergely (Balmazújváros, szabadon igazolhatóként)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik