Megyei foci: nyert a Kecskemét és a Pápa, a 2. helyen fordulnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.21. 13:12
A Pápa és a Kecskemét labdarúgócsapata a 2014–2015-es idényben még az NB I-ben szerepelt, ám licencproblémák miatt az előző szezontól kezdve már csak a megyei bajnokságban indulhatott, és a 2015–2016-os kiírásban egyiknek sem sikerült kiharcolnia a feljutást az NB III-ba. Az utolsó őszi fordulóban a Kecskemét 3–1-re nyert a Kiskunfélegyháza otthonában, míg a Pápa szintén 3–1-es sikert aratott a Balatonfűzfő felett.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályban a Kecskeméti LC az utolsó őszi meccsén 3–1-re győzött a Kiskunfélegyháza otthonában úgy, hogy a harmadik kecskeméti találatot a játékos-edző, Némedi Norbert szerezte. A lila-fehérek így 39 ponttal a második helyen zárták az őszt, lemaradásuk egy pont a listavezető Tiszakécske mögött.Kecskeméti LC az utolsó őszi meccsén 3–1-re győzött a Kiskunfélegyháza otthonában úgy, hogy a harmadik kecskeméti találatot a játékos-edző, Némedi Norbert szerezte. A lila-fehérek így 39 ponttal a második helyen zárták az őszt, lemaradásuk egy pont a listavezető Tiszakécske mögött.

A Veszprém megyei I. osztályú bajnokságban a Pápai Perutz FC a Balatonfűzfő otthonában nyert, szintén 3–1-re. A pápaiaknál a góllövőlistát 26 találattal vezető Venczel Zoltán ezúttal egyszer talált be. Marton Miklós együttese is a második helyen áll az őszi idény után, mivel a rivális Balatonfüred is nyert, így megmaradt a pápaiak egypontos hátránya.

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
15. FORDULÓ
Kiskunfélegyházi HTK–Kecskeméti LC 1–3
Az élcsoport az őszi idény után:
1. Tiszakécske 40 pont, 2. Kecskemét 39, 3. Bácsalmás 33

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
15. FORDULÓ

Balatonfűzfői AKPápai Perutz FC 1–3
Az élcsoport
az őszi idény után: 1. Balatonfüred 40 pont, 2. Pápa 39, 3. Úrkút 28(13 mérk.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik