NB II: U19-es gólkirállyal lett teljes a ceglédi keret

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.01. 14:03
Tóth Levente Milán személyében az átigazolási időszak utolsó napján U19-es gólkirályt kapott kölcsön a labdarúgó NB II-ben szereplő Cegléd az MTK-tól – értesült a Nemzeti Sport Online.

A 19 esztendős Tóth Levente Milán az előző szezonban az MTK színeiben 19 találattal gólkirály lett az U19-es bajnokságban, emellett már a kék-fehérek második csapatában is bemutatkozott, 10 NB III-as bajnokin két gólt szerzett.Tóth Levente Milán az előző szezonban az MTK színeiben 19 találattal gólkirály lett az U19-es bajnokságban, emellett már a kék-fehérek második csapatában is bemutatkozott, 10 NB III-as bajnokin két gólt szerzett.

A támadó Cegléden jövő nyárig kölcsönben futballozhat, a „fiatalszabálynak" köszönhetően jó esélye van rá, hogy sok lehetőséget kap a Pest megyeieknél.

A ceglédiekhez kapcsolódó hír még, hogy a nyáron a DVSC-DEAC-tól kölcsönbe érkező Kozák Achilles már vissza is tért anyaegyesületéhez.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A CEGLÉDNÉL
Érkezők: Albert Ádám
(Somos SE), Albert István (Cigánd), Babolek Zoltán (Videoton II), Horváth Bence (Tállya), Horváth Gábor (Somosi TC), Kovács Botond (MTK II), Nánási Balázs (Mezőkövesd), Szabó Ádám (Kazincbarcika), Szabó Viktor (Budaörs), Valkovszki Péter (Videoton II), Miklós Viktor (Ruzomberok – Szlovákia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Asztalos Dávid (MTK), Tóth Levente Milán (MTK U19)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: G. Bíró Gergő, Hazafi Ákos, Jakab Richárd, Simon Gergő, Szekeres Bence
Kiszemeltek:

Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik