NB II: egy középpályás és egy csatár is visszatért Sopronba

Vágólapra másolva!
2016.07.04. 17:04
Megegyezett Ivancsics Gellérttel a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE, így a középpályás visszatér profi pályafutása első csapatához. Ivancsics mellett a támadó Eszlátyi István is Supka Attila együttesénél folytatja, míg Zamostny Balázzsal mégsem bontanak szerződést a soproniak – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A 29 esztendős Ivancsics Gellért már a tavaszi szezon vége előtt távozott előző csapatától, a Siófoktól. A játékos profi pályafutása Sopronból indult, de legeredményesebb időszakát a Budapest Honvédnál töltötte, két alkalommal nyert Magyar Kupát, 2013-ban pedig bronzérmes lett a csapattal. Ivancsics Gellért már a tavaszi szezon vége előtt távozott előző csapatától, a Siófoktól. A játékos profi pályafutása Sopronból indult, de legeredményesebb időszakát a Budapest Honvédnál töltötte, két alkalommal nyert Magyar Kupát, 2013-ban pedig bronzérmes lett a csapattal.

A másik új igazolás, a 25 éves csatár Eszlátyi István szintén szerepelt már korábban Sopronban. Az előző bajnoki szezonban a Kisvárda színeiben 17 mérkőzésen lépett pályára, de csak hét alkalommal volt kezdő és egy gólt szerzett.

Korábban úgy tűnt, hogy Zamostny Balázzsal szerződést bont a klub, de a támadó végül megegyezett a vezetőkkel, és mégis marad.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SOPRONI VSE-NÉL
Érkezők: Eszlátyi István
(Kisvárda, szabadon igazolhatóként), Gelei Vince (BKV Előre), Ivancsics Gellért (Siófok, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Gyürki Gergő (Haladás), Medgyes Zoltán (Haladás), Nagy Patrik (Haladás), Szasa Popin (szerb, Haladás)
Távozók: Halasi Péter (szabadon igazolható), Holdampf Gergő (szabadon igazolható), Kustor Noel (szabadon igazolható), Maráczi János (szabadon igazolható), Pados Patrik (szabadon igazolható), Pető Benjamin (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Baracskai Roland (Mezőkövesd), Grabant Bence, Grabant Péter, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér, Tóth Martin (mindannyian Haladás)
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik