NB II: a megyei bajnokságban folytatja a Szpari-kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.13. 19:32
Csapatot talált az NB II-es Nyíregyházától távozó 37 éves kapus, Ovszijenko Volodimir, a játékos a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei első osztályban szereplő Fehérgyarmat együttesében futballozik tovább – számolt be róla a szon.hu.

A Szatmár Unió FC utódaként ismét Fehérgyarmati SC néven szerepel a megyei első osztályban a csapat, amelyet ezentúl már Ovszijenko Volodimir is erősíthet. Az ukrán-magyar kapus arról híres, hogy a 2014–2015-ös bajnokságban a Nyíregyháza színeiben a Paks ellen csatárként kapott szerepet, és nem is játszott rosszul.Ovszijenko Volodimir is erősíthet. Az ukrán-magyar kapus arról híres, hogy a 2014–2015-ös bajnokságban a Nyíregyháza színeiben a Paks ellen csatárként kapott szerepet, és nem is játszott rosszul.

A kapusnak azért kellett távoznia a Szparitól, mert hiába rendelkezik magyar állampolgársággal is, a szigorított szabályok miatt mégis külföldinek számítana az NB II-ben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Hermány Bence
(Vasas), Kónya Márk (Balmazújváros), Máté Péter (DVSC), Ur László (Cigánd), Rudolf Gergely (szabadon igazolható, legutóbb Videoton)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek: Ács Ádám, Pálinkás Gergő, Perger Bence, Ötvös Bence, Vámos Márk
Kiszemeltek: Dragóner Filip (Ferencváros), Barna Szabolcs (DVSC), Csernák Martin (Ferencváros)
Távozók: Mohamadou Abdouraman (kameruni, szabadon igazolható), Csorba Szabolcs (befejezte pályafutását), Kapacina Kevin (szabadon igazolható), Zoran Kosztics (szerb, (szabadon igazolható), Kovács Gergő (szabadon igazolható), Luis Ramos (hondurasi, szabadon igazolható), Szavo Rakovics (szerb, szabadon igazolható), Igor Zofcák (szlovák, szabadon igazolható), Ovszijenko Volodimir (ukrán-magyar, Fehérgyarmat, szabadon igazolhatóként), Szalai Vilmos (szabadon igazolható) Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik